Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter spekulationerna – det gör Phillipe Cohen just nu

- 04/09/2019, 11:05 -

Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge är på resa i Palma och njuter av sol, bad och mat. Phillipe Cohen å andra sida är på en helt annan resa.

Det råder fortfarande en del förvirring kring vad som egentligen hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Efter att det varit fram och tillbaka, gjort slut ett par gånger för att sedan blivit tillsammans igen så har de för ett par månader sedan avföljt varandra på Instagram och syns inte tillsammans på sociala medier. 

På frågan om vad det var som egentligen hänt så svarade Bianca lite kryptiskt på pressträffen av Wahlgrens värld. 

Bianca och Phillipe
Det var länge sedan Bianca och Phillipe syntes i en video. Bildkälla: Youtube

– Nej, men det är bra. Jag pratar inte om vårt förhållande någonstans. Jag tror att det är bra och skönt för oss, säger Bianca Ingrosso till Nyheter24. 

Hon säger att förhållanden går upp och ner hela tiden. 

– Just nu har vi en jobbigare period än tidigare bara, säger Bianca. 

Bianca syns arbeta hårt med sitt sminkmärke CAIA, Wahlgrens värld, sina sociala medier samt umgås med sina vänner och sin assistent Lovisa Worge. Men konstant så lyser Phillipe med sin frånvaro. Vilket gör att många undrar vad Phillipe just nu pysslar med. 

Jo, Phillipe ser ut att njuta av livet i Göteborg och Stockholm tillsammans med sina vänner och ofta uppdaterar han sin Instagram med videos på middagar med vänner, härliga bruncher och annat. 

Han engagerar sina följare med sin matlagning och får väldigt många förfrågningar från människor som undrar hur han lagar sin pasta. Men utöver att laga mat så gillar Phillipe att gå ut och äta på restaurang och en av hans favoritrestauranger är en känd hamburgerestaurang som ligger i centrala Stockholm – där även Bianca brukar hänga.

I Phillipes kommentarsfält på Instagram diskuteras det hejvilt om huruvida Bianca och han fortfarande har kontakt – men det är ingenting han svarat på. 

Han har även ändrat sin Instagramprofil från privat till "öppen". 

Läs mer: Bianca Ingrosso: "Till alla er som skrev till Phillipe när han var singel"

NY: Följarna möts av nakenchock på Phillipe Cohens Instagram

Hade du koll på detta?