Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisarna nu och – bilderna som chockar

- 05/09/2019, 15:56

Visste ni att kändisarna har varit unga en gång i tiden? Nyheter24 har sammanställt bilder på våra mest folkkära personligheter från när de var "små".

Många av våra kända svenska profiler har stått i rampljuset ett tag. Därför kan det vara svårt att komma ihåg hur de såg ut som unga. Nyheter24 har samlat ihop några av de mest färgstarka profilerna med en klassik nu-och-då-bildlista!

Leif GW Persson, 74

Leif GW Persson
Leif GW Persson nu och då. Bildkälla: Anders Wiklund/TT, Owe Sjöblom/TT

Krimexperten Leif GW Persson figurerar flitigt i media och tv när han ger sina analyser på diverse brott som begås. Här är en bild på en ung GW från 1997.

Greta Thunberg, 16

Greta Thunberg
Greta Thunberg nu och då. Bildkälla: Stella pictures, Malena Ernman/Instagram

Klimataktivisten Greta Thunberg har under det senaste året gått och blivit en riktig världskändis. Här är den bild från 2016, när Greta var 13 år gammal.

Zara Larsson, 21

Zara Larsson
Zara Larsson nu och då. Bildkälla: Stella pictures, Lars Pehrson/SvD/TT

Artisten Zara Larsson har blivit ett etablerat namn på den musikaliska världsscenen. På bilden till höger ser man en 15 år gammal Zara från 2013.

Carl XVI Gustaf, 73

Carl XVI Gustaf
Carl XVI Gustaf nu och då. Bildkälla: Stella pictures, Svenskt Pressfoto/TT

Vår svenske konung kanske inte har den politiska makt som många av våra gamla kungar, men bara för det betyder det inte att vi får ta del av hans liv genom media – snarare tvärtom. Här är en bild på Carl XVI Gustaf från 1958. 

Bianca Ingrosso, 24

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso nu och då. Bildkälla: Stella pictures, Bianca Ingrosso/Instagram

Sveriges svar på Kim Kardashian? Jo, men det får man väl ändå säga. Bianca Ingrosso har på senare år vuxit fram till en av våra starkaste nöjesprofiler. Här är en bild på Bianca som litet barn tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren.