Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Biancas Ingrossos följare efter detaljen: "Vem är killen i spegeln?"

- 05/09/2019, 12:48 -

Bianca Ingrosso har fått en stor portion frågor i sin inkorg efter att följarna skymtat en man i spegeln i en av hennes vloggar. Så nu återstår frågan – vem är den mystiske mannen?

Bianca Ingrosso har haft en "lugnare" sommar än vanligt då hon valde att pausa några av sina sociala medier. Bland annat sin framgångsrika podd "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och sin Youtubekanal som hon vanligtvis uppdaterar flitigt. 

Bianca Ingrosso
Bianca har många järn i elden. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag har inte ens lagt upp en bild på mig själv på Instagram under nästan hela sommaren och det har varit otroligt skönt. Jag känner verkligen bara för att vara ensam, baka laga mat och ta det lugnt, berättade hon nyligen i en video. 

Men nu är hösten här och Bianca har klivit in i en ordentlig jobb-anda där hon jobbar stenhårt med sminkmärket CAIA som konstant lanserar nya produkter. Men samtidigt levererar Bianca video efter video på sin populära Youtubekanal som följs av närmare 300 000 människor. 

Bianca Ingrosso
Bianca delar med sig av sitt liv till sina följare. Bildkälla: Youtube

Så fort Bianca släpper nytt dröjer det inte länge innan tusentals tittat på videon och lika snabbt fylls även kommentarsfältet med frågor om detaljer som synts till. 

Så även på hennes senaste vlogg

Under de senaste veckorna har Bianca nämligen inte setts umgås någonting med ex-pojkvännen Phillipe Cohen. Profilerna har varit lite på och av och det råder just nu delade meningar om vad deras status är. 

Därför blev följarna väldigt nyfikna när det dök upp en manlig siluett i hennes spegel i senaste video. 

Bianca Ingrosso
Fansen gick bananas när de såg en kille i Biancas spegel. Bildkälla: Youtube

Några av kommentarerna löd: 

"Vem är han i spegeln?"

"Är det Phillipe som man ser i spegeln?"

"Var det någon annan som såg en kille i spegeln på Biancas video? Någon som vet vem det är?"

Detta fick Bianca att tillslut svara på ryktena. 

Bianca Ingrosso
"Det är en bekant till vårt gäng", svarade Bianca. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Hon berättade då att personen är en bekant till hennes kompisgäng – och inte ett "nytt ragg".