Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot hatet: "Äldre kvinnor"

- 06/09/2019, 15:48 -

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon varit väldigt drabbad av hatstormar från den äldre publiken. Nu berättar hon att det främst är äldre kvinnor.

Det var för cirka ett år sedan som Bianca Ingrosso gästade Hellenius Hörna med David Hellenius. Hon berättade då om hatstormarna hon hamnar i och att haeat ofta kommer ifrån äldre kvinnor. 

– Jag har inga problem med att ta emot hat från unga killar typ, men ungefär 99,8 procent av hat jag får är från kvinnor i 45 plus-åldern. Det är väldigt mycket att "de hade skämts om jag var deras dotter" och de "skäms över att deras barn behöver titta på mig"  och att det är "pinsamt att jag är deras barns förebild", sa hon då. 

David frågade henne hur hon står ut. 

Bianca Ingrosso
Bianca möter på hatstorm efter hatstorm av den äldre generationen. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag har försökt komma på det där, men det finns inget sätt att hantera det. Det är mer att man får lära sig att ta emot känslan man får hela tiden.

Skrev ut meddelande på Instagram

Bianca valde för cirka ett halvår sedan att stänga ned sin blogg av anledningen att hon fick en så stor mängd hatkommentarer. Och det verkar inte stanna av. 

Nu har hon nämligen gått ut på sin Instagram och sagt åt på skarpen. 

Bianca Ingrosso
"Tänk att näthat drivs av äldre kvinnor", skriver hon. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men i kommentarsfältet under Biancas Youtubekanal där den yngre målgruppen hänger– så är det minst sagt andra bullar. 

Kärleken flödar och fansen hyllar henne till skyarna efter varje video som hon lägger ut.