Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Måns Zelmerlöw klär av sig naken i nya reklamfilmen: "Chockad"

- 09/09/2019, 18:34 -

Måns Zelmerlöw är delägare i onlineapoteket Meds, och han är även med i företagets nya reklamfilm. Och det blir en hel del humor och naket!

Artisten Måns Zelmerlöw, 32, är känd för att bjuda på sig själv. Något han väljer att göra ännu en gång. Det är i en reklamfilm för onlineapoteket Meds som Måns delar med sig både av sin ljuva stämma – och sin nakna kropp.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw kastar kläderna i den nya reklamfilmen för onlineapoteket Meds. Bildkälla: Youtube/Meds

Marika Baltscheffsky är marknadschef för Meds, och i i en intervju med Expressen berättar hon om inspelningen.

– Har man lyxen att ha Måns som ambassadör så tänker man såklart på musik, och han var superpositivt inställd till att verkligen bjuda på sig själv och göra humoristiskt kommunikation av det hela, säger hon.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw är van på hästryggen! Bildkälla: Youtube/Meds

Och nakenscenen var inte något problem alls för Måns.

– Jag tror att han tyckte det var kul. Jag blev väldigt chockad över hur bra han var på att rida. Han var väldigt hästvan. Han tyckte det var roligt. Han är väldigt härlig att jobba med, för han bjuder väldigt mycket på sig själv, säger Marika vidare till Expressen.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw hyllas av företagets marknadschef. Bildkälla: Youtube/Meds
Här kan du se reklamfilmen.