Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenner kastar kläderna i Playboy – systern Khloé i chock

- 11/09/2019, 10:57

Kylie Jenner är spritt språngande naken i det nya numret av tidningen Playboy. Tillsammans med pojkvännen Travis Scott så poserar Kylie vant – och hennes syster Khloé Kardashian är i chock.

Kylie Jenner är bara 22 år gammal och är redan en av de med flest följare på Instagram där hon har över 146 miljoner fans. Hennes sminkmärke Kylie Cosmetics har gjort henne till mångmiljardär – Kylie är nämligen god för galna 9,6 miljarder kronor.

Det är betydligt mer än vad hennes storasyster Kim Kardashian, 38, har på banken.

Går i Kims fotspår

Nu går Kylie i syrran Kims fotspår – och viker ut sig i herrmagasinet Playboy. När Kylie bara var 10 år så kastade Kim kläderna i Playboy. Då var året 2007 och systrarnas mamma Kris Jenner hejade glatt på sin dotter Kim när hon poserade för plåtningen.

Kim Kardashian
Kim Kardashian på omslaget till Playboy år 2007.

Poserar helt naken med pojkvännen

På Instagram delade Kylie under gårdagen med sig av en tjuvtitt från sin fotografering. På bilden kramar Kylie om sin pojkvän, rapstjärnan Travis Scott, 28. Kylie är spritt språngande naken – förutom en cowboyhatt på huvudet, och Travis är klädd i ett par jeans.

"När Houston möter Los Angeles", skriver Kylie till bilden – en hänvisning till Travis hemstad Houston och L.A där Kylie först såg världens ljus.

Kylie Jenner
Kylie Jenner poserar naken i Playboy. Bildkälla: Instagram/kyliejenner, Playboy.

I kommentarsfältet hyllas Kylie för bilden. Hennes storasyster Khloé Kardashian släppte loss totalt, Johnny Cyrus skriver att bilderna kommer att "ha sönder internet" och det officiella kontot för porrsidan Pornhub skriver "Kylie! Kunde inte vi ha diskuterat det här först?".

Khloé Kardashian
Khloé Kardashian satte minst sagt morgonkaffet i halsen när hon såg sin lillasysters bild.

Enligt People så kommer Kylie och Travis att synas i nästa nummer som heter "Pleasure Issue". Kylie kommer att pryda omslaget, och bilderna är tagna av hennes personliga fotograf Sasha Samsanova. Tidningen kommer ut den 17 september.