Stockholm

Maria Montazami om nya ingreppet: ”Driva mig till vansinne”

Maria Montazami
Maria Montazami har nyligen genomgått en operation för att ta bort en fettknöl på sin axel. Foto: Maria Montazamis blogg.

Maria Montazami avslöjar på sin blogg att hon ska genomföra en operation. Hollywoodfrun har nämligen fått en fettklump på sin axel som hon vill få avlägsnad. Men hon fasar över förändringarna hon måste göra i sitt liv efter ingreppet.


Läs mer

Maria Montazami, 53, är superaktuell med sin medverkan i jubileumssäsongen av Svenska Hollywoodfruar. I hela tio år har vi fått följa Maria och hennes familj i tv-rutan. 

Men även när Svenska Hollywoodfruar inte visas kan man följa Maria och få inblick i hennes vardagsliv på hennes blogg.

”På operationsbordet med högklackat” 

På sin blogg skriver Maria Montazami att hon ska operera bort en fettknöl som hon har på sin axel och om hur glad hon är över att få sitt liv tillbaka. 

”Tog bort min lipoma idag. Pamela följde med och det tog ca 45 min. Vi lyssnade på musik i operationsrummet. Jag hade mitt Chanel halsband på och låg på operationsbordet med högklackat och min nya silkeskjol jag fick av Sara!”, skriver Maria Montazami i ett inlägg.

Maria Montazami har precis genomgått en operation för att ta bort en fettknöl på sin axel. Bildkälla:Maria Montazamis blogg

"Ung och stilig"

Hon delar också med sig av sitt intryck av läkaren. 

”Han är ung och stilig men framför allt väldigt duktig”, skriver hon på bloggen. 

Maria har känt sig lite orolig över livsstilsförändringarna hon måste göra efter operationen. Hon får bland annat inte träna på flera veckor. 

"Sedan blir det inget gym på 1 månad och det kommer att driva mig vansinne. Det kommer att bli massor av hundpromenader istället.", skriver hon. 

En annan Hollywoodfru som gjort ett och annat ingrepp är Åsa Vesterlund, läs mer om det här!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.