Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Följarna rasar Ida Warg efter videon på sonen

- 16/09/2019, 15:29 -
Ida Wargs följare rasar över shoppingklippet.

Ida Wargs följare rasar över shoppingklippet.

Skärmdump Ida Warg/Youtube

Ida Warg la under lördagen upp en video på sin Youtube-kanal där hon köper allt hennes son Elvin pekar på. Nu stormar det i kommentarsfältet och många riktar kritik mot Ida Wargs miljötänk.

Influencern och Youtubern Ida Warg, 32, har minst sagt hamnat i skottelden under den senaste tiden. I somras så blev hon bland annat anmäld till soc efter att en följare hade gått till attack på Instagrambild, vilket Nyheter24 skrev om här.

Får allt han pekar på

Nu är det dags igen och den här gången så rasar fansen över Ida Wargs senaste Youtube-klipp. I videon får man nämligen följa med henne och sonen Elvis på en shoppingtur i varuhuset Åhlens. Och det är själva utmaningen "Elvis får allt han pekar på" som många stör sig på.

– Idag är vi på Åhlens och Elvis, han ska få välja vad han vill här inne. Så allt han pekar på måste jag köpa till honom, säger Ida Warg i klippet.

Shoppar för över 7 000 kronor – fansen rasar

Allt från kläder, gosedjur till en Acne-väska (!) åker ned i kundvagnen och efter att Elvis fått rocka loss i varuhuset så är det dags att betala för ettåringens nota. Den slutar på hela 7 674 kronor – vilket får många att rasa i kommentarsfältet.

"Hur tänker ni nu angående att bara köpa produkter som är veganska? Och att man ska tänka på miljön och inte överkonsumera?", skriver en person.

"Gillar inte alls det här tyvärr. Konsumera för komsumerandets skull. Trodde vi var mer miljömedvetna 2019", skriver en annan.

"Fruktansvärt beteende utav dig och många andra här på youtube. Förstår verkligen inte hur du och många andra kan tycka att detta är en bra idé. Hur kan du vara vegan men sedan överkonsumera saker du inte ens är i behov utav? Även om du säljer det är det inte okej att uppmana till ett sånt här beteende. Gör om gör rätt", skriver en annan.

Ida Warg
Ida Warg och sonen Elvis var på en minst sagt påkostad shoppingrunda. Bildkälla: Skärmdump Ida Warg/Youtube
Har du sett Ida Wargs shoppingvideo?