Ida Wargs följare rasar över shoppingklippet.
Ida Wargs följare rasar över shoppingklippet. - Foto: Skärmdump Ida Warg/Youtube

Följarna rasar på Ida Warg efter videon på sonen

Ida Warg la under lördagen upp en video på sin Youtube-kanal där hon köper allt hennes son Elvin pekar på. Nu stormar det i kommentarsfältet och många riktar kritik mot Ida Wargs miljötänk.


Influencern och Youtubern Ida Warg, 32, har minst sagt hamnat i skottelden under den senaste tiden. I somras så blev hon bland annat anmäld till soc efter att en följare hade gått till attack på Instagrambild, vilket Nyheter24 skrev om här.

Får allt han pekar på

Nu är det dags igen och den här gången så rasar fansen över Ida Wargs senaste Youtube-klipp. I videon får man nämligen följa med henne och sonen Elvis på en shoppingtur i varuhuset Åhlens. Och det är själva utmaningen "Elvis får allt han pekar på" som många stör sig på.

– Idag är vi på Åhlens och Elvis, han ska få välja vad han vill här inne. Så allt han pekar på måste jag köpa till honom, säger Ida Warg i klippet.

Shoppar för över 7 000 kronor – fansen rasar

Allt från kläder, gosedjur till en Acne-väska (!) åker ned i kundvagnen och efter att Elvis fått rocka loss i varuhuset så är det dags att betala för ettåringens nota. Den slutar på hela 7 674 kronor – vilket får många att rasa i kommentarsfältet.

"Hur tänker ni nu angående att bara köpa produkter som är veganska? Och att man ska tänka på miljön och inte överkonsumera?", skriver en person.

"Gillar inte alls det här tyvärr. Konsumera för komsumerandets skull. Trodde vi var mer miljömedvetna 2019", skriver en annan.

"Fruktansvärt beteende utav dig och många andra här på youtube. Förstår verkligen inte hur du och många andra kan tycka att detta är en bra idé. Hur kan du vara vegan men sedan överkonsumera saker du inte ens är i behov utav? Även om du säljer det är det inte okej att uppmana till ett sånt här beteende. Gör om gör rätt", skriver en annan.

Ida Warg och sonen Elvis var på en minst sagt påkostad shoppingrunda. Bildkälla: Skärmdump Ida Warg/Youtube
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett Ida Wargs shoppingvideo?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.