Nicole Falciani ryter ifrån efter kritiken mot giftermålet med Eric Saade

Bröllopet mellan influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade börjar närma sig. Men under en frågestund på Youtube får Nicole en fråga som gör henne minst sagt irriterad.


Influencern Nicole Falciani träffade artisten Eric Saade av en slump för drygt fyra år sedan då Nicole skulle intervjua honom för en artikel. Därefter flyttade paret ihop och har skaffat hund.  

Paret spenderade senaste jul och nyår i Dubai – där de passade på att förlova sig. På en bild på Instagram visade Nicole upp ringen samtidigt som hon och Eric poserar på en strand.

Bröllop i Toscana

Paret verkar minst sagt väldigt förälskade, så pass att de till och med har matchande tatueringar. De är placerade på insidan av armvecket och föreställer konturerna på Musse Pigg och Mimmi Pigg.

Planeringen inför giftermålet, som kommer att äga rum i Toscana i maj nästa år, är i full gång. Paret har valt just Italien eftersom Nicoles släkt kommer därifrån. 

Eric Saade och Nicole Falciani förlovade sig i Dubai förra julen. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

Nicole ryter ifrån 

På sin Youtube-kanal öppnar Nicole och Eric upp sig för följarna, under en frågestund, om deras tankar kring det stundande bröllopet.

Men en av frågorna gör Nicole en smula irriterad. Det är nämligen en fråga som hon ofta får. 

– Den gör mig lite irriterad så jag tänker att jag ska svara på den så att folk slutar fråga. Och det är om jag inte känner mig för ung för att gifta mig, säger Nicole i klippet. 

"Inte så ung"

Nicole säger att hon "inte är så ung” med sina 22 år och påpekar att hon kommer ha hunnit bli 23 vid tidpunkten för bröllopet. Eric flikar in att Nicole alltid har haft en dröm om att gifta sig ung. 

– När vi gifter oss kommer vi att ha varit ihop i fem år, det är väldigt lång tid. Ska jag behöva vänta tills jag är 30 bara för att det är rätt ålder att gifta sig?, säger hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Nicole är för ung för att gifta sig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.