Phillipe Cohens svar till Emilio: "Känt sig undanskuffad"

Det är i kvällens Wahlgrens värld som Phillipe Cohen har ett snack med Emilio Igrosso. Emilio har nämligen bestämt sig för att prata ut som Phillipe och Biancas relation.


I pågående säsong av tittarsuccén Wahlgrens värld får tittarna följa med under den senaste gången som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen officiellt gjorde slut. Bianca blev för sjuttioelfte gången dumpad av Cohen som i sedvanlig ordning hörde av sig efter ett par ett par veckor och ångrade sig. 

Bianca valde att ta emot hans ursäkt och paret började att dejta igen. Hela familjen var väldigt glada – utom Emilio Ingrosso som var skeptisk. 

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Gör han det här en gång till. Att ni gör slut och han beter sig som han gjorde sist. Då kommer han att få ett samtal av mig, och det kommer hela hans familj att få. Vi kör det italienska sättet, säger Emilio

Bianca berättar att hon är något nervös inför grabbarnas möte, men sedan kommer dagen då det sker – vilket ni kommer att få se i kvällens Wahlgrens värld. 

– Det är mycket fokus på dig. Då blir det lätt att han känner sig undanskuffad, berättar Emilio efter mötet med Phillipe. 

– Jag har ju levt med din mamma så jag vet hur det är. Men nästa gång detta händer ska ni göra det här på ett helt annat vis, säger Emilio. 

Vad han menar – det ser du i kvällens Wahlgrens värld som visas klockan 21.00 på Kanal5 och Dplay. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.