Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Phillipe Cohens svar till Emilio: "Känt sig undanskuffad"

- 19/09/2019, 09:39 -

Det är i kvällens Wahlgrens värld som Phillipe Cohen har ett snack med Emilio Igrosso. Emilio har nämligen bestämt sig för att prata ut som Phillipe och Biancas relation.

I pågående säsong av tittarsuccén Wahlgrens värld får tittarna följa med under den senaste gången som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen officiellt gjorde slut. Bianca blev för sjuttioelfte gången dumpad av Cohen som i sedvanlig ordning hörde av sig efter ett par ett par veckor och ångrade sig. 

Bianca valde att ta emot hans ursäkt och paret började att dejta igen. Hela familjen var väldigt glada – utom Emilio Ingrosso som var skeptisk. 

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Gör han det här en gång till. Att ni gör slut och han beter sig som han gjorde sist. Då kommer han att få ett samtal av mig, och det kommer hela hans familj att få. Vi kör det italienska sättet, säger Emilio

Wahlgrens värld

Bianca berättar att hon är något nervös inför grabbarnas möte, men sedan kommer dagen då det sker – vilket ni kommer att få se i kvällens Wahlgrens värld. 

– Det är mycket fokus på dig. Då blir det lätt att han känner sig undanskuffad, berättar Emilio efter mötet med Phillipe. 

– Jag har ju levt med din mamma så jag vet hur det är. Men nästa gång detta händer ska ni göra det här på ett helt annat vis, säger Emilio. 

Vad han menar – det ser du i kvällens Wahlgrens värld som visas klockan 21.00 på Kanal5 och Dplay.