Fredag 6 Aug
Stockholm

Rickard Olsson om rädslan: "Svårt att tacka nej"

Rickard Olsson, singel, jobb, familj
Rickard Olsson pratar ut om oron att jobba som frilans. Foto: Erik Simander / Martina Holmberg / TT

Rickard Olsson medverkar i det senaste avsnittet av "Framgångspodden". Där berättar programledaren bland annat om det nya singellivet, rädslan att bli bortglömd och om skräcken att jobba som frilans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rickard Olsson är en av Sveriges mest folkkära programledare som kanske är främst känd för sin medverkan i det populära frågesportprogrammet "Vem vet mest?", men har numera hand om långköraren "Bingolotto" på TV4.

På sistone har Olsson varit en het snackis inom nöjesvärlden, där det nyligen kom ut att programledarens liv tagit en drastisk vändning – som nybliven singel efter tio år tillsammans med den 18 år yngre Therese Broberg

Bingolotto-profilen har tidigare berättat om fasan över singelivet och att Tinder känns läskigt

Nu talar han ut i "Framgångspodden" med Alexander Pärleros om rädslan att tacka nej till jobberbjudanden och mista sin plats som en av de ledande tv-profilerna i Sverige – något som gör att familjesituationen blir lidande.  

"Det jag säger nej till är ju egentligen familjen"

Olsson berättar i "Framgångspodden" om svårigheterna att tacka nej till jobberbjudanden, något som gör att han känner att han förlorar värdefull tid med dottern.

"Det jag säger nej till är ju egentligen familjen. Fast jag säger ju inte nej till det utan jag säger ja till något annat. Men det blir ju effekten av att jag åker hemifrån. Att säga nej till något för att prioritera familjen, det kan jag ibland bli förbannad och ledsen på mig själv faktiskt"

Olsson: Finns en rädsla att man inte får fler jobb

För Expressen utvecklar Olsson sitt resonemang från podden, där han förklarar att oron att tacka nej till nya uppdrag grundar sig i en rädsla att jobberbjudandena kan bli färre i framtiden: 

"Det finns ju alltid en inneboende rädsla att det inte ska komma in några fler jobb och man tackar ja för att få nästa jobb också. Det tror jag alla frilansare känner, en rädsla att tacka nej till jobb"

Nyheter24 har tidigare skrivit om Rickard Olsson nya liv som singel – det kan du läsa mer om HÄR!


Kommentera
Kopiera länk
Dela