Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann är inte gifta – trots att de arrangerat ett påkostat bröllop. - Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz egna ord om fejk-bröllopet: "Ett jäkla papper"

I våras ägde bröllopet rum mellan influencerprofilen Margaux Dietz och Jacob Liebermann. Paret vigdes av KD-ledaren Ebba Busch Thor​ – men det finns ett problem...


Det var i våras – den 13 april närmare bestämt – som influencerprofilen Margaux Dietz, 28, sa "ja" till sin Jacob Liebermann, 34. 

Festligheterna ägde rum på Hesselby slott och på sina sociala medier hade Dietz i flera månader berättat för sina följare om förberedelserna inför den stora dagen. Paret vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor – men det var ju bara ett litet problem...

Ebba är nämligen inte registrerad som vigselförrättare – så rent juridiskt är alltså inte Margaux och Jacob gifta. 

Ebba Busch Thor "vigde" paret. Bildkälla: Stella Pictures

"I vår värld är vi gifta"

Men det verkar inte göra Margaux särskilt mycket. I sin blogg berättar hon om uppståndelsen efter att Dagens Nyheter nyligen avslöjade att de inte är gifta.

"Journalisten ville verkligen vinkla den som att jag och Jacob inte är gifta. Men det är vi enligt oss!", skriver hon bland annat och fortsätter:

"Vi gör det mesta på vårt sätt och även det här. Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april. Vilket var en av de bästa dagarna i våra liv!", skriver hon i sin blogg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...