Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Margaux Dietz egna ord om fejk-bröllopet: "Ett jäkla papper"

- 23/09/2019, 14:06 -

I våras ägde bröllopet rum mellan influencerprofilen Margaux Dietz och Jacob Liebermann. Paret vigdes av KD-ledaren Ebba Busch Thor​ – men det finns ett problem...

Det var i våras – den 13 april närmare bestämt – som influencerprofilen Margaux Dietz, 28, sa "ja" till sin Jacob Liebermann, 34. 

Festligheterna ägde rum på Hesselby slott och på sina sociala medier hade Dietz i flera månader berättat för sina följare om förberedelserna inför den stora dagen. Paret vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor – men det var ju bara ett litet problem...

Ebba är nämligen inte registrerad som vigselförrättare – så rent juridiskt är alltså inte Margaux och Jacob gifta. 

Ebba Busch Thor
Ebba Busch Thor "vigde" paret. Bildkälla: Stella Pictures

"I vår värld är vi gifta"

Men det verkar inte göra Margaux särskilt mycket. I sin blogg berättar hon om uppståndelsen efter att Dagens Nyheter nyligen avslöjade att de inte är gifta.

"Journalisten ville verkligen vinkla den som att jag och Jacob inte är gifta. Men det är vi enligt oss!", skriver hon bland annat och fortsätter:

"Vi gör det mesta på vårt sätt och även det här. Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april. Vilket var en av de bästa dagarna i våra liv!", skriver hon i sin blogg.