Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla Wahlgrens attack mot Isabella Löwengrip: "Obegripligt"

- 24/09/2019, 13:13 -

Det är i podcasten "Wahlgren & Wistam" som Pernilla Wahlgren riktar en rejäl känga mot bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip.

För de med riktigt mycket pengar på banken och som älskar att unna sig vardagslyx så tillhandahåller flygplatsen Arlanda i Stockholm en speciell service. För strax över 4 000 kronor extra så kan kreti och pleti avnjuta VIP-paketet på Arlanda.

Då behöver man inte bry sig om sådana saker som incheckning, bagageinlämning och springa med andan i halsen till gaten. Allt det praktiska fixar personalen åt dig och när det är dags att kliva ombord på planet så körs du dit.

Några som bjöds på den här servicen är Pernilla Wahlgren, 51 och Sofia Wistam, 53. I helgen var podd-duon på festfixaren Micael Bindefelds hårt kritiserade 60-års fest i Tel Aviv, Israel.

Bindefeld hade bjudit in en drös av svenska kändisar och politiker för att fira i dagarna fem. Gästerna flögs ner i chartrade plan, och de slapp träffa vanlisar på Arlanda.

Pernilla Wahlgren, Micael Bindefeld och Sofia Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam var två av de kändisarna som flögs ner till festfixarens Micael Bindefelds hårt kritiserade födelsedagsfirande. Bildkälla: Stella Pictures.

"Skulle vilja fråga henne varför..."

I podcasten Wahlgren och Wistam så berättar Pernilla om upplevelsen:

– Bara det att vi flög med ett eget SAS-plan med bara vänner på hela planet. Och vi åkte ju den här VIP-ingången, bara det tyckte jag var så häftigt, säger Pernilla.

Sofia berättar att ingången mest används av världsstjärnor och stora kända politiker.

– Ja precis, kungafamiljen, politiker, världskändisar – och – Isabella Löwegrip. Lite obegripligt varför hon envisas med att bara åka där. Jag skulle gärna vilja fråga henne varför, men ja, okej, säger Pernilla syrligt.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip är en flitig användare av Arlandas VIP-service. Bildkälla: Stella Pictures.

I sin blogg har Isabella, 28, tidigare berättat om varför hon gärna använder sig av VIP-servicen. Då skrev hon bland annat att det var bekvämt att "slippa säkerhetskontrollen och alla människor."

Tidigare har Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 24, gått till attack mot Isabella. "Hon har ljugit en hel del", sa Bianca då. Mer om det kan du läsa här.