Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lovisa Worge misshandlad på Stureplan

- 25/09/2019, 10:00 -

Det var under en utekväll på Stureplan i Stockholm som Lovisa Worge skulle köpa nattmat. Men det hela slutade i kaos. En anställd ska nämligen ha kastat en colaburk på Lovisa då butiken var på väg att stänga. I en vlogg visar hon upp skadorna.

Lovisa Worge, 22,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 24, närmsta vänner sedan Lovisa för lite mer än ett år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Tjejerna umgås nästan dygnet runt då de både arbetar tillsammans och umgås privat. Men nu har Bianca anställt en till assistent för att avlasta Worge. 

– Jag behöver en ny Lovis och Lovis kommer så att få göra lite annat, sa hon då. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar, där de lunchar, jobbar och festar tillsammans. Men i senaste vloggen så berättar tjejerna om en väldigt obehaglig händelse som inträffat. 

– Jag var och åt i fredags efter att vi varit ute och festat. Så frågade jag de i kassan om jag kunde få äta upp min mat lite snabbt då de skulle stänga. Men då kastar en tjej i kassan en läskburk på mig så nu är jag helt lila och svullen på armen, och då har ändå svullnaden gått ned lite nu, berättar Worge. 

Bianca & Lovisa
Bianca och Lovisa gick till restaurangen för att prata med chefen och den anställda. Bildkälla: Youtube

– Vi kommer att anmäla detta och gå dit och snacka med chefen samt tjejen som kastade colaburken på dig. Detta ska anmälas och hon ska få sparken. Man ska aldrig ta nån skit, säger Bianca. 

Hur det hela går lovade Bianca att uppdatera sina följare med.