Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nina Glimsell rasar på årets PH: "Varför klippte ni bort det värsta?"

- 30/09/2019, 10:00 -

Paradise Hotel-profilen Nina Glimsell har skrivit ut ett inlägg där hon rasar mot Paradise Hotel-produktionen och säger att "hon ska berätta sanningen" om vad som egentligen ägde rum inne i huset.

Paradise Hotel 2019 har redan efter bara några veckor slagit väldigt många rekord. I huset har tittarna fått bevittna en fyrkant, hugg i ryggen, pakter, kärlek, svek, tårar, drama, kastade drinkar och massor av sex. 

Och tydligen ska detta bara vara början...

Fyrkanten i Paradise Hotel
Den omtalade fyrkanten. Bildkälla: Viafree

Men under föregående vecka så har tittarna fått se hur bråken börjar bli allt tätare och enligt några kvinnliga deltagare försökte några av killarna att styra tjejerna där inne. Enligt deltagaren Nina Glimsell så visas inte de värsta delarna av bråken, detta har fått henne att pausa sina reaktionsvideos, skriver hon i ett meddelanden på Youtube

"Jag har valt att vänta med att posta min reaktionsvideo för vecka 4. Jag är så extremt trött på både TV3 & Paradise Hotel som år efter år klipper programmet och vinklar programmet alltid till killars fördel. Alltså dem får bråk och "elaka" sidor bortklippta. Camilla & Jespers diskussion som blev helt bortklippt när han skriker på henne nere i deras säng", skriver Nina. 

"Och ett av säsongens största killbråk är helt bortklippt (kommer berätta vilken vecka detta gäller när den veckan kommer) men dem visar gärna alla tjejers "bråk" & intriger men väljer att inte visa killarnas. Jag har bara sån extrem avsmak på denna "branschen" & jag pratar en hel del i denna videon & känner inte för att lägga ut detta nu. Kommer förmodligen posta den på söndag men just nu känner jag inte för det", avslutar hon. 

Nina Glimsell
Nina Glimsell stegar snart in i Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Hon är inte den enda som klagat på produktionens klippning. Även Camilla Skalleberg kastade en känga under pressträffen. 

– Jag tycker att jag vinklas fel och ser galen ut, berättade hon då. 

Nina har ännu inte klivit in i programmet men kommer att stega in med dunder och brak inom en snar framtid. 

Kollar du på Paradise Hotel?