Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om sin senaste abort: "Fick en infektion"

- 30/09/2019, 14:19 -

Det är i sin senaste video som Bianca Ingrosso kommer in på ämnet könssjukdomar och abort. Bianca väljer då att berätta vad som hände efter den senaste aborten hon gjorde.

Det är i sin senaste Youtubevideo som Bianca Ingrosso, 24, berättar 10 saker om sig själv som hennes fans kanske inte hade koll på. Det är både högt och lågt – och väldigt intimt! 

Den som följer Bianca i hennes kanaler vet att inget ämne är särskilt tabu. I sin senaste video berättar hon bland annat att hon onanerar dagligen. 

En annan sak som Bianca väljer att dela med sig av till sina hundratusentals fans är huruvida hon har haft någon könssjukdom. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso pratar öppet om det mesta. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– Jag har aldrig haft en könssjukdom! Där nere. Jag har haft svamp några gånger men det får ju typ alla tjejer liksom. Men jag har aldrig haft klamydia eller något sånt, berättar Bianca och fortsätter: 

– Jag har haft en infektion och det var efter att jag gjorde min andra abort, säger Bianca. 

Hon berättar sedan om tiden efter hennes senaste abort. 

– Man kan ju jättelätt få infektion där nere i en månad efter att man har gjort sin abort och då får man inte stoppa upp tampong, man får inte bada – man måste vara väldigt noga med att se till att man inte får in några bakterier där nere. Och då fick jag i alla fall en infektion, berättar Bianca i sin video på Youtube.