Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos rumpchock: "Vad är det som händer?"

- 03/10/2019, 15:04

I kvällens Wahlgrens världs avslöjar Bianca Ingrosso att hennes ena skinka har börjat hänga lite. "Plopp, sa det", säger hon i programmet".

I kväll är det dags för ännu ett avsnitt av Wahlgrens värld, där vi bland annat får följa Bianca Ingrosso, 24, i hennes glamourösa vardag. 

Det är en vardag som minst sagt går bra på senare tid. Bianca är ambassadör för flertalet företag, bland annat Puma och Ideal of Sweden och driver ett eget sminkmärke, CAIA, som säljer produkter som smör.

Men något som inte gått lika bra är träningen. Bianca säger i Wahlgrens värld att hon inte har tränat sedan sommaren 2018 och det är något som fått lite konsekvenser.

– Jag festar ju otroligt mycket nu och kroppen börjar fallera. Jag tycker det är så tråkigt att träna, säger Bianca i programmet.

Rump-stroke

Nu vill realitystjärnan göra någonting åt sin träningsbrist och ska börja träna med en personlig träna för att jobba upp formen igen, men också för att stärka upp en viss kroppsdel.

– Min högra skinka på röven har från en dag till den andra fått en total stroke. "Plopp", sa det, säger Bianca.

Samtidigt är hon förvånad över att kroppsförändringen har skett så snabbt. 

– Vad är det som håller på att hända? Jag har dansat som en gris på nattklubbarna. Jag har liksom gått upp och ned på VIP:en i tre månader. Det borde ju liksom ha hjälpt till med att lyfta upp min röv. Men nej, nej, nej , säger Bianca.

Se klippet ovan!

Wahlgrens värld sänds varje torsdag klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso ska ta tag i träningen igen i kvällens Wahlgrens värld. Bildkälla: Skärmdump Kanal 5
Har du råkat ut för en rump-stroke?