Marcelo Peña avslöjar: "Därför faller tjejerna för mig"

Dokusåpa-hunken Marcelo Peña är en riktig tjejmagnet och får tjejerna att falla pladask inne i Paradise hotel-huset. För Nyheter24 avslöjar Marcelo vad det är som gör att han har sånt flyt med tjejer.


Det har varit många turer kring Marcelo Peñas, 29, privatliv och ex-flickvänner. 

Och han verkar minst sagt inte ha något problem med att få tjejer på fall. Se bara på Camilla Skalleberg som föll pladask för Marcelo redan första veckan inne i Paradise hotel-huset. 

När Nyheter24 träffar Marcelo Peña på en pressträff för programmet Live Date berättar han att många lätt dömer honom när de ser honom på tv. 

– Det är lätt att döma och tänka ”svin” och ”gris”, men jag tror inte det är någon jag träffat och lärt känna som har tyckt dåligt om mig, säger Marcelo Peña. 

”Fötterna på jorden” 

Marcelo säger själv att han är en väldigt snäll person. 

– Jag tar alltid hand om mina vänner. Jag älskar djur och familjelivet. Jag har fötterna på jorden och skulle aldrig sväva iväg och tro att jag är bättre än någon annan, säger Marcelo. 

Marcelo Peña tror att han lätt får tjejer på fall för att han är jordnära. Bildkälla: Instagram/amarelloo 

"Jävligt go människa"

Han tror att tjejerna känner sig trygga med honom. 

– Det är väl det, att de känner en trygghet. Att de känner: den här killen han är snäll när han är med mig. Sen på tv kanske han är ball och alfahanne. Men när det väl kommer till kritan är han en jävligt go människa. 

Se Nyheter24:s intervju med Marcelo Peña i klippet ovan!

Programmet Live Date sänds på måndagar LIVE 19:00 exklusivt på Viafree.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!