Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso anklagad för fräck stöld: "Skulle aldrig..."

- 04/10/2019, 12:36 -

Bianca Ingrosso anklagas för en fräck stöld. Det handlar om ett par smycken från modejätten Marc Jacobs. Men Bianca själv förnekar stölden – och det visar sig att hon hade rätt!

Det är i det senaste avsnittet av "Wahlgrens värld" som det blir lite buttra miner hemma hos Pernilla Wahlgren, 51. Hennes välkända dotter, influencerstjärnan Bianca Ingrosso, 24, blir nämligen anklagad för en fräck stöld.

I avsnittet berättar Pernilla att hon har köpt smycken från Marc Jacobs i födelsedagspresent till sin kompis Jessica Wahlgren. Men när Pernilla ska rota fram smyckena så är de spårlöst försvunna och stackars Bianca får genast skulden...

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag hatar Marc Jacobs"

– Men snälla jag hatar Marc Jacobs, jag skulle aldrig ta några av dina fula smycken, förlåt, säger en irriterad Bianca till mamma Pernilla i programmet.

Det visade sig senare att Bianca hade haft rätt hela tiden. Det var i själva verket Pernilla som lagt smyckena i en annan del av huset – och Bianca hittade dom.

– Jag är bäst på att skylla på alla andra när jag tappar bort någonting. Jag tror att det är ganska vanligt att man gör det. Man är så säker på att man har lagt de någonstans så tror man att enda anledningen att de inte ligger där är för att någon annan i huset har tagit det. Så det var ju härligt att hon sin revansch genom att hitta dem åt mig, säger Pernilla till Expressen.

Så slutet gott – allting gott!