Simon Hermansson i Bachelor.
Simon Hermansson berättar om vredesutbrottet i Bachelor. - Foto: TV4

Bachelor–Simons ilska efter regeländringen: "Sviken"

Simon Hermansson är årets Bachelor, men under programmet så ändrar TV4 spelreglerna helt när en till Bachelor kliver in och ska slåss om tjejernas kärlek. Detta fick Simon att ryta till. "Jag möblerade om i hotellrummet", säger han till Nöjesbladet.


I kväll är det äntligen premiär för nya Bachelor, något som spekuleras bli den mest dramatiska säsongen hittills. I huvudrollen ser vi hockey-hunken Simon Hermansson, 29, som ska dejta 22 tjejer i programmet och förhoppningsvis hitta sin livs kärlek.

Dock kommer vi få se en twist utan dess like. En till Bachelor kommer nämligen äntra programmet, något som inte direkt uppskattas av Simon.

– Jag trodde att jag skulle vara själv så det var en otrolig chock för mig, sen kom ilskan, sen att brösta upp, visa att man är där av rätt anledning och att man är där för tjejernas skull, säger han till Nöjesbladet.

"Jag möblerade om i hotellrummet"

Det är fortfarande oklart när Bachelor nummer två kommer komma in i programmet, men det vi vet är att han heter Felix, är två meter lång och arbetar som ingenjör. Själva regeländringen kom under inspelningen, ett drag som TV4 och produktionsbolaget gjorde utan Simons vetskap.

– Jag blev otroligt förbannad. Som jag brukar säga, jag möblerade om i hotellrummet. Jag skrek nog på väldigt många, jag blev otroligt förbannad och kände mig sviken, säger han till Nöjesbladet.

Simon berättar vidare att han blev så pass arg att han nästan valde att resa hem från inspelningsplatsen i Sydafrika. 

Den nya säsongen av Bachelor har premiär i kväll. Bildkälla: TV4

Bachelor har premiär i Sjuan och TV4 Play måndag 7 oktober 19.00 och sänds måndagar till torsdagar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du titta på Bachelor?
Tack för din röst!