Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så mycket pengar fick Josie Capplonch för Paradise Hotel

- 07/10/2019, 13:33 -

Josefin Capplonch, 32, var en av förra årets mest färgstarka deltagare i Paradise Hotel där hon skapade historia. Men hur mycket pengar fick hon egentligen för sin medverkan?

Redan sin första vecka inne i Paradise Hotel 2019 skapade Josie Capplonch, 32, historia. Andra kvällen var hon delaktig i den omtalade fyrkanten, och hon har både spelat, paktat, bjudit på drama samt massor av skratt och sex. 

I slutet av förra året gästade Josie podden "I sanningen namn" där hon berättar om vägen som ledde henne in i Paradise Hotel. 

– Jag klev ju in i Love Island något år innan, men fick inte alls vara där på samma villkor som de andra. Så jag kände mig lite sviken av produktionen, berättar hon i avsnittet. 

Men en av castarna för programmet tyckte att Josie skulle få sig en ny TV-chans så hon frågade henne om hon kunde tänka sig att ställa upp i Paradise Hotel.

– Jag sa ja direkt. På villkoret att jag inte skulle komma in sent eller hänga ensam på ett hotell i flera veckor,  berättar hon. 

Josie
Josie är någonting TV-Sverige inte skådat tidigare. Bildkälla: Viafree

Men hur ser det då ur med pengar då? Vissa deltagare får nämligen en liten ersättning medan vissa som är med för andra eller tredje gången kan få sig en rätt ordentlig hacka. 

– Nej jag fick inga pengar alls. Jag fick det man förlorar i jobbtid men ingenting mer, berättar Josie. 

– Men jag såg det hela mer som en rolig grej. Sen blev det ju inte alls som man tänkt sig haha... utan det var som natt och dag, berättar hon. 

Avsnittet i sin helhet hittar du här.