Torsdag 6 Maj
Stockholm

Isabella Löwengrip om pojkvännen Erik Selin: "Värt det"

Isabella Löwengrip och pojkvännen Erik Selin
Isabella Löwengrip berättar om relationen med pojkvännen Erik Selin. Foto: Stella Pictures, Instagram/isabellalowengrip. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip och den 24 år äldre pojkvännen Erik Selin kilar stadigt. I sin blogg berättar nu Isabella hur de får distansförhållandet att fungera.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i slutet av juli som det stod klart att entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, har en ny kärlek i sitt liv – och det är ingen mindre än fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

Under sommaren fångades turturduvorna på bild då de gick hand i hand i Saint Tropez. Paret njöt av en drink på en stor lyxyacht innan de åt en en härlig åttarätters meny ombord.

Erik är nyskild från sin tidigare hustru Jennie Marsell, 46, som han gifte sig med år 2013. Erik och Jennie har två barn tillsammans. Skilsmässoansökan skickade Erik in den 20 maj tidigare i år. Kort efter syntes han tillsammans med Isabella i Almedalen.

Erik Selin är en av världens rikaste män. Bildkälla: Balder.se

Tuff tid framför sig 

Det verkar onekligen vara starka känslor mellan Isabella och Erik. Under en frågestund på Instagram i augusti så berättade Isabella att hon älskade Erik.

Isabella har minst sagt haft något av en uppförsbacke den senaste tiden. Expressens granskning av hennes bolag visade bluffsiffror och fejkad statistik. Kort därefter berättade Isabella om sina misslyckade affärer. 

Isabella Löwengrip har en tuff tid framför sig. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Isabella strävade länge mot ett mål att bli världens mäktigaste kvinna. I sin blogg berättade hon om motgångarna.

"Just nu känns världens mäktigaste kvinna ofantligt långt bort. En liten del av mig vill dra täcket över huvudet för alltid men en större del vill aldrig ge upp", skrev hon i sin blogg.

Isabella Löwengrip och Erik Selin hand i hand under en resa till Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Värt det alla gånger om" 

Under den turbulenta tiden har Isabella haft stöd hos pojkvännen. Erik bor i Göteborg men är ofta i Stockholm på jobb.

"Efter ett mötesrace flög jag till Göteborg för en lugn kväll. Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip och Erik Selin (till höger) på middag i Almedalen. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I kommentarsfältet hyllas Isabellas ärliga ord om kärleken.

"Vad glad jag blev när du skrev att du åker till Erik och att ni träffas så mycket som möjligt. Ni är väldigt fina ihop!", skrev en läsare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela