Stockholm

Laila Bagges kärlekstext till Korosh Kananian: "Du krigar med mig"

Laila Bagge och Korosh Kananian är sambos
Laila Bagge hyllade sambon Korosh Kananian i ett romantiskt inlägg.

Tv-profilen och entreprenören Laila Bagge höll inte tillbaka när hon hyllade sambon Korosh Kananian. "Du är mina hjärtslag, luften jag andas, mitt hem, styrka och trygghet", börjar Laila sin text.


Läs mer

Tv-profilen Laila Bagge, 46, och pojkvännen Korosh Kananian, 29, har varit ett par sedan 2015. De träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015.

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Korosh har då och då synts i Bagges tv-show "Lailaland" men han verkar inte så förtjust i rampljuset utan har istället hållit låg profil när det kommer till kändisskapet.

Laila Bagge och Korosh bor tillsammans i en miljonvilla på Lidingö. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Korosh fina svar till sambon Laila 

Men i slutet av september fyllde Korosh 29 år, och då uppvaktades han av Laila med ett riktigt fint kärleksbrev på Instagram.

"Du är mina hjärtslag, luften jag andas, mitt hem, styrka och trygghet. När jag är ledsen lyfter du mig, när jag är glad så skrattar du med mig, när jag krigar och det blåser så krigar du med mig, när jag känner mig svag så gör du mig stark. Finns inget bättre än när du tar tag i mig och säger ”I GOT YOU” som du brukar säga när jag behöver höra det som mest. Jag älskar dig av hela mitt hjärta så ”låt oss köra tills hjärtat stannar”, skrev Laila till sin pojkvän.

Korosh var inte sen med att svara på Lailas fina ord: "I got you corazon, du är mitt allt", skrev han och avslutade med ett hjärta.

Så fint! 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.