Alexander-Parleros-kritiserar-Alex-Schulman
Alexander Pärleros kritiserar Alex Schulman - Foto: Henrik Montgomery/TT, Instagram/alexanderparleros

Alexander Pärleros ryter ifrån till Alex Schulman: "Sårar mig"

Poddaren Alex Schulman har flera gånger skickat ett par kängor till influencern Alexander Pärleros. Nu verkar Pärleros dock fått nog. I ett Instagram-inlägg ställer han både en och annan hård fråga till Schulman.


Alex Schulman och Sigge Eklund driver den populära podden "Alex och Sigge". I flera avsnitt har Schulman och Eklund drivit med influencern och podd-kollegan Alexander Pärleros

Även i förrförra avsnittet nämndes Pärleros. Då kallade Schulman honom för "trög" i samband med att han och Eklund skämtade om en intervju som Pärleros utfört med SVT.

Nu verkar dock Pärleros fått nog. I ett Instagram-inlägg adresserar han Schulman direkt med skarp kritik:

Bildkälla: Instagram/alexanderparleros

"Det skrivs mycket om näthat och mobbning på sociala medier idag och i min värld är det precis vad du håller på med som vuxen man. Är det ett beteende du vill lära andra människor och vara förebild för?", skriver han bland annat. 

"Mobbning" 

Pärleros inlägg är långt och fullt av både känslor och frågor till Schulman. 

Bland annat skriver han att Schulman har en "betydelsefull röst" och att han når ut till många personer. Därefter uppmanar han Schulman till att reflektera över hur hans kommentarer kan påverka andra:

"Det skrivs mycket om näthat och mobbning på sociala medier idag och i min värld är det precis vad du håller på med som vuxen man. Är det ett beteende du vill lära andra människor och vara förebild för?"

Pärleros säger även att han blir sårad av Schulmans kommentarer. 

Schulman ger svar på tal 

Schulman svarar på Pärleros kritik i en kommentar till inlägget. Bland annat ifrågasätter han Pärleros jämförelse med mobbning:

Bildkälla: Instagram/alexanderparleros

”Jag är inte så förtjust i när människor använder ordet ’mobbning’ på det här slarviga sättet. Mobbning ger sig på en svag och utsatt. Men att en etablerad, framgångsrik podcastare som du blir kallad ’trög’ av en annan podcastare som mig, – nej, jag tycker inte det faller under kategorin ’mobbning’. Det är nästan ett hån mot dem som faktiskt är utsatta”, skriver han.

Schulman menar även att Pärleros själv har kallat honom elaka saker i hans och Ida Wargs podcast:

”Där har du tidigare kallar mig långt värre saker än ’trög’. Det kanske du inte minns, men det minns jag, hur du kallade mig både idiot och var det inte att jag var ful också?”, skriver han.

I en intervju med Aftonbladet säger dock Pärleros att han inte kommer ihåg några sådana kommentarer. 

Läs även: Gunilla Persson försvarar dotterns bilder: "Inget som helst fel"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.