Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña i chock när exet Nina Glimsell checkar in: ”Fuck"

- 14/10/2019, 15:29 -

I kvällens avsnitt av Paradise hotel blir det riktigt chockartat för Marcelo Peña. Hans ex-flickvän Nina Glimsell checkar nämligen in på hotellet och Marcelo känner inte ens igen henne till en början.

Marcelo Peña lever drömlivet inne på Paradise Hotel och han får tjej efter tjej på fall i årets säsong. Men ikväll kommer hans ex-flickvän Nina Glimsell in på hotellet och rör om rejält i grytan.

Paret blev tillsammans under förförra säsongen av Paradise Hotel och var tillsammans under ett års tid – tills Marcelo bestämde sig för att vara med i ytterligare en säsong av PH och paret gjorde då slut. 

– Marcelo kommer dö när han ser mig. Han har ingen aning, säger Nina Glimsell innan hon kliver in i huset. 

Kände inte igen exet 

Det är minst sagt en chockad Marcelo vi får se när Nina dyker upp. Han kände nämligen inte ens igen sin före detta flickvän till en början. 

– Jag tänkte att jag har aldrig har sett henne förut. Men sen när jag satte mig fick jag blickar från Jeppe som höll på att sprängas där i soffan. Då kollade jag igen och tänkte ”vänta nej, det kan inte vara det. Nej det här är inte sant”, säger Marcelo. 

Nina och Marcelo
Nina och Marcelo var ett par under ett års tid. Bildkälla: Stella pictures

”Ingen här inne kommer lita på mig” 

När han väl insett att det är ex-flickvännen, som det slutade ganska illa med, tänkte Marcelo att det var lika bra för honom att packa väskorna och dra. 

– Det är fucking Nina som är här! Det är så sjukt. Nu kan jag bara ta mina väskor och dra härifrån. Ingen här inne kommer att lita på mig, säger Marcelo. 

För Nina rördes en hel del gamla känslor upp när hon fick höra att Marcelo har så kul inne i huset. 

– Det känns jobbigt att höra att han har det så roligt medan jag suttit hemma och gråtit liksom, säger Nina. 

Nina brister ut i gråt senare i programmet och hon har berättat i Expressen Q/A att hon mådde väldigt dåligt under tiden inne i huset. Det kan du läsa mer om här!

Se Marcelos chock när han inser att det är Nina som checkat in i klippet ovan! 

Paradise Hotel visas ikväll på TV3 och Viafree. 

Läs mer: KRÖNIKA: Nina Glimsell älskling – du är inte ensam

Tittar du på Paradise hotel?