Så är Phillipe Cohen och Bianca Ingrossos relation just nu

Det råder fortfarande oklarheter kring relationen mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. På Instagram ser man just nu profilerna leva helt skilda liv. Men hänga på samma restauranger – det gör de fortfarande.


Det råder fortfarande en del förvirring kring vad som egentligen hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Efter att det varit fram och tillbaka, gjort slut ett par gånger för att sedan blivit tillsammans igen så har de för ett par månader sedan avföljt varandra på Instagram och syns inte tillsammans på sociala medier. 

Bianca syns arbeta hårt med sitt sminkmärke CAIA, Wahlgrens värld, sina sociala medier samt umgås med sina vänner och sin assistent Lovisa Worge. Hon är just nu även i full färd med att spela in Talang Sverige där hon sitter i juryn. 

Men konstant så lyser Phillipe med sin frånvaro. 

Phillipe dök oväntat upp hemma hos Pernilla efter att han och Bianca gjort slut. Bildkälla: Dplay

Det man kan se är att Phillipe och Bianca fortfarande inte följer varandra på Instagram. Läget är inte heller förändrat för vännerna Linnea Worge, Alice Stenlöf och  Melina Criborn som inte börjar följa Phillipe på nytt sedan paret gjorde slut. 

Phillipe följer dock fortfarande Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren samt Melinas make Jacob Criborn. 

Phillipe har även gått från en låst profil till en öppen, vilket gör att vem som helst kan gå in och kolla i hans Instagramflöde. 

Han engagerar sina följare med sin matlagning och får väldigt många förfrågningar från människor som undrar hur han lagar sin pasta. Men utöver att laga mat så gillar Phillipe att gå ut och äta på restaurang och en av hans favoritrestauranger är en känd hamburgerestaurang som ligger i centrala Stockholm – där även Bianca brukar hänga. 

"En gång till"

I ett avsnitt av Wahlgrens värld som nyligen sändes berättade Bianca att Phillipe dumpat hennes igen (näst sista gången) för sin pappa Emilio. När hon berättar att Phillipe är tillbaka i hennes liv säger nämligen Emilio att han tänker ha ett snack med Phillipe, som flera gånger lämnat Bianca. 

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Och att om han gör det här en gång till, så är han inte längre välkommen i den här familjen, sa han då.

Läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanna Guidetti hånar manliga Robinsonprofilen med ny bild

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

Sebastian Tadros är en svensk influencer och Youtube-profil. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Tadros.

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

1 timme sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

2 timmar sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

2 timmar sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.