Katrin Zytomierska är med i podden "Gott folk".
Katrin Zytomierska är med i podden "Gott folk". - Foto: Sverigedemokraterna/TT, Henrik Montgomery/TT

Katrin Zytomierska om sonen: "Hellre SD än övervikt"

Det är i Hanna "HanaPee" Perssons podcast "Gott folk" som Katrin Zytomierska ställs mot väggen. När hon får frågan om hennes barn ska drabbas av övervikt eller gå med i SDU, så väljer hon hellre ungdomspartiet.


Hanna "HanaPee" Perssons podcast "Gott folk" får gästerna svara på tuffa frågor i segmentet som kallas "pest eller kolera". När programledaren Katrin Zytomierska, 42, är med i podden så får hon frågan om hennes barn Ringo, 9, antingen ska bli överviktig eller gå med i SDU.

– Jätterolig fråga. Jag väljer SDU, svarar Zytomierska samtidigt som hon skrattar.

Zytomierska har tidigare uttalat sig kritiskt mot just övervikt, vilket var anledningen till varför frågan kom på tal. Men svaret i podden får "HanaPee" att reagera starkt mot uttalandet.

– Va fan, vadå du väljer hellre SDU än att han blir kraftigt överviktig?!, undrar hon.

"Enklare att gå ur SDU än att gå ner i vikt"

Då säger Zytomierska att hon egentligen inte gillar något av alternativen, men menar på att det är lättare att få Ringo att sluta i ett ungdomsförbund än att banta.

– Jag tänker att det är lättare för mig att prata honom ur det sen, att förklara för honom hur dumt det är att vara med i det. Jag kan inte tänka mig att ha ett barn som är kraftigt överviktigt. Inte av någon aspekt. Nej, nej, nej, säger Zytomierska.

Katrin Zytomierska väljer hellre SD än övervikt. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Zytomierskas Instagramföljare rasade på hennes familjetripp till djurparken Kolmården. Det kan du läsa om här!

/
Vad hade du valt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kiss gör som Abba – blir avatarer

3 timmar sedan

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

igår 13:40
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.