Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danny Saucedo på hemlig dejt sågs hålla handen stan

- 28/10/2019, 15:01 -

Efter uppbrottet från Molly Sandén så har Danny Saucedo en ny kvinna i sitt liv. Nyligen sågs han på en hemlig dejt i Stockholm. Läs mer här!

Den 1 mars tidigare i år stod det klart att förhållandet mellan artistparet Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 33, var över. Molly bekräftade uppbrottet i en intervju med Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Danny och Molly blev ihop år 2012. Danny friade till Molly år 2016. I mars bröt de förlovningen och ställde in bröllopet.

Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly Sandén och Danny Saucedo gick skilda vägar tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

I en ny intervju med Aftonbladet så får Danny frågan om hur det går med kärleken. Danny är fåordig, men när journalisten berättar att dennes dotter såg Danny hålla handen med en kvinna på Södermalm nyligen så bekräftar artisten att det stämmer.

Men Danny vill däremot inte berätta mer om vem den mystiska kvinnan var...