Måndag 27 Jun
Stockholm

Carolina Gynning om Henrik Schyfferts kokainhån: "Fuck you"

Carolina-Gynning-berattar-om-Henrik-Schyfferts-skamt-om-kokain
Carolina Gynning berättar om Henrik Schyfferts skämt om kokain. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det är i podcasten "Gynning & Berg" som Carolina Gynning berättar om när Henrik Schyffert drog ett opassande skämt om henne.  – De som bygger sina karriärer på att prata skit om andra människor – de är losers, säger Gynning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 41, och tv-profilen Carina Berg, 42, driver den hyllade podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva"

Det senaste avsnittet inleds med att Gynning är på riktigt rethumör, och det får Berg att fråga henne vad det egentligen är som pågår.

– Vad är det med dig – du är som en sån här ståuppare från 90-talet som mobbas!, säger Berg skämtsamt när hon kommenterar Gynnings humör.

Carolina Gynning berättar om när Henrik Schyffert skämtade om henne och droger. Bildkälla: Stella Pictures.

– Henrik Schyffert! Kalla mig Henrik Schyffert. Det är väl det han gör. Ståuppare som mobbas. Han har mobbat mig en gång, säger Gynning och fortsätter:

– Han har mobbat ganska många men bland annat har han mobbat mig. Han sa att jag drog en jättestor kokainlina och så snortade han över hela bordet och sa “Det här är Gynning öööh”, säger Carolina.

Komikern Henrik Schyffert. Bildkälla: Stella Pictures

"Det är losers" 

Berg säger då att ingen får mobba Gynning.

– Nej, man bara alltså “fuck you”. Jag tycker att alla som bygger sina karriärer på att prata skit om andra människor – det är losers på riktigt, säger Gynning.

Duon pratar vidare och slår fast att det var för länge sedan som Schyffert ska ha dragit skämtet och att han nu har förvandlats till en “underbar människa”.

Vännerna Carolina Gynning och Carina Berg driver podcasten "Gynning & Berg – hittar sig själva". Bildkälla: Stella Pictures.

Läs även: Carolina Gynnings män – här är de omskrivna relationerna 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.