Torsdag 22 Apr
Stockholm

Så får Isabella Löwengrip hjälp av pojkvännen Erik Selin

Isabella Löwengrip och pojkvännen Erik Selin
Isabella Löwengrip om stödet från pojkvännen Erik Selin. Foto: Stella Pictures.

Isabella Löwengrip genomgår just nu en kris – både på ett personligt men också på ett ekonomiskt plan. Men vid sin sida har hon pojkvännen Erik Selin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, levde fram till nyligen ett liv i lyx. Våning på Upper East Side i New York, 30-miljoners villa på Lidingö, semesterhus i miljonklassen på franska rivieran, privatjet och ett stort team av personal med både stylist, livvakt och privat kock. 

Drömmen var att bli världens mäktigaste kvinna.

Men den senaste månaden har Isabella Löwengrip öppet berättat om sin ekonomiska kris och sina många misslyckade affärer. Efter att tidningen Expressens granskade hennes affärer framkom det även att Isabella konsekvent ljugit om sin statistik.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har en tuff tid framför sig. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

För att rädda ekonomin har Isabella varit tvungen att ta till drastiska åtgärder. Lägenheten i New York är uppsagd. Miljonvillan på Lidingö – såld. Bolaget Löwengrip Invest? Nerlagt. Hälften av all personal uppsagd.

Så hjälper Erik Selin till

Men det finns en ljusglimt i Isabellas liv. Sedan i våras har hon dejtat fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. I en intervju med Expressen så berättar Isabella om hur Erik har hjälpt henne under krisen.

– Han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, säger Isabella till Expressen.

Isabella Löwengrip och Erik Selin
Isabella Löwengrip och Erik Selin hand i hand under en resa till Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I skrivande stund befinner sig Isabella i Eriks hemstad Göteborg. Dit försöker hon åka så ofta som det bara går.

"Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om", skrev hon nyligen i sin blogg

Erik Selin
Isabella Löwengrips pojkvän Erik Selin. Bildkälla: Balder.se
Kommentera
Kopiera länk
Dela