Isabella Löwengrip och pojkvännen Erik Selin
Isabella Löwengrip om stödet från pojkvännen Erik Selin - Foto: Stella Pictures.

Så får Isabella Löwengrip hjälp av pojkvännen Erik Selin

Isabella Löwengrip genomgår just nu en kris – både på ett personligt men också på ett ekonomiskt plan. Men vid sin sida har hon pojkvännen Erik Selin.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, levde fram till nyligen ett liv i lyx. Våning på Upper East Side i New York, 30-miljoners villa på Lidingö, semesterhus i miljonklassen på franska rivieran, privatjet och ett stort team av personal med både stylist, livvakt och privat kock. 

Drömmen var att bli världens mäktigaste kvinna.

Men den senaste månaden har Isabella Löwengrip öppet berättat om sin ekonomiska kris och sina många misslyckade affärer. Efter att tidningen Expressens granskade hennes affärer framkom det även att Isabella konsekvent ljugit om sin statistik.

Isabella Löwengrip har en tuff tid framför sig. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

För att rädda ekonomin har Isabella varit tvungen att ta till drastiska åtgärder. Lägenheten i New York är uppsagd. Miljonvillan på Lidingö – såld. Bolaget Löwengrip Invest? Nerlagt. Hälften av all personal uppsagd.

Så hjälper Erik Selin till

Men det finns en ljusglimt i Isabellas liv. Sedan i våras har hon dejtat fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. I en intervju med Expressen så berättar Isabella om hur Erik har hjälpt henne under krisen.

– Han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, säger Isabella till Expressen.

Isabella Löwengrip och Erik Selin hand i hand under en resa till Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I skrivande stund befinner sig Isabella i Eriks hemstad Göteborg. Dit försöker hon åka så ofta som det bara går.

"Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om", skrev hon nyligen i sin blogg

Isabella Löwengrips pojkvän Erik Selin. Bildkälla: Balder.se
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.