Torsdag 22 Apr
Stockholm

Bianca Ingrosso visar kroppsförändringen: “Dom är så hårda”

Bianca Ingrosso om kroppsförändringen
Bianca Ingrosso visar kroppsförändringen. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Många tjejer kan nog känna igen sig i det som influencerprofilen Bianca Ingrosso nu väljer att avslöja. – Dom är gigantiska och hårda, säger Bianca i sin senaste vlogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tv-stjärnan och influencerprofilen Bianca Ingrosso, 24, är inte främmande för att hjälpa naturen på traven genom att använda fillers för att förändra sitt utseende. Hon har öppet berättat att hon har fillers i både läpparna och under ögonen.

– Jag som gör så väldigt mycket TV och plåtningar tycker att jag ser väldigt trött ut. När man bearbetar mina bilder efter plåtningar så retuscherar vi alltid bort mina mörka ringar. Det blir dyrt med all concealer och nu känner jag bara nej ..., har Bianca tidigare berättat.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gör fillers i läpparna och under ögonen. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Konstant styva" 

Hon har även fått frågor om hon har opererat sina bröst.

– Nej det är mina egna tits. Dom är olika stora varje vecka och ena är större än den andra. Dom lever sitt helt egna liv. Och går jag på p-piller...herregud då SPRÄNGS dom. Så jag ska börja gå på Natural Cycles nu igen. Långt svar om mina bröst haha, skrev Bianca på Instagram i somras.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har tidigare fått frågan om hon har opererat brösten. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

I sin senaste vlogg visar Bianca exakt hur brösten förändras innan hon ska ha mens.

– Alltså mina tuttar. Dom blir gigantiska för att vara på min kropp. Mina bröstvårtor är konstant styva. Alltså dom är så hårda. Det är nice. Men jag går upp typ två storlekar på mina bröst, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso visar hur hennes bröst förändras. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso
Kommentera
Kopiera länk
Dela