Bianca Ingrosso om kroppsförändringen
Bianca Ingrosso visar kroppsförändringen - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso visar kroppsförändringen: “Dom är så hårda”

Många tjejer kan nog känna igen sig i det som influencerprofilen Bianca Ingrosso nu väljer att avslöja. – Dom är gigantiska och hårda, säger Bianca i sin senaste vlogg.


Tv-stjärnan och influencerprofilen Bianca Ingrosso, 24, är inte främmande för att hjälpa naturen på traven genom att använda fillers för att förändra sitt utseende. Hon har öppet berättat att hon har fillers i både läpparna och under ögonen.

– Jag som gör så väldigt mycket TV och plåtningar tycker att jag ser väldigt trött ut. När man bearbetar mina bilder efter plåtningar så retuscherar vi alltid bort mina mörka ringar. Det blir dyrt med all concealer och nu känner jag bara nej ..., har Bianca tidigare berättat.

Bianca Ingrosso gör fillers i läpparna och under ögonen. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Konstant styva" 

Hon har även fått frågor om hon har opererat sina bröst.

– Nej det är mina egna tits. Dom är olika stora varje vecka och ena är större än den andra. Dom lever sitt helt egna liv. Och går jag på p-piller...herregud då SPRÄNGS dom. Så jag ska börja gå på Natural Cycles nu igen. Långt svar om mina bröst haha, skrev Bianca på Instagram i somras.

Bianca Ingrosso har tidigare fått frågan om hon har opererat brösten. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

I sin senaste vlogg visar Bianca exakt hur brösten förändras innan hon ska ha mens.

– Alltså mina tuttar. Dom blir gigantiska för att vara på min kropp. Mina bröstvårtor är konstant styva. Alltså dom är så hårda. Det är nice. Men jag går upp typ två storlekar på mina bröst, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso visar hur hennes bröst förändras. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...