Torsdag 18 Aug
Stockholm

Därför vill Nour El Refai inte bli sambo med Henrik Schyffert

Därför bor paret isär.
Därför flyttar inte paret ihop. Foto: Claudio Bresciani/TT, Anders Wiklund/TT

Nour El Refai och Henrik Schyffert har fått sitt första gemensamma barn, lilla Sami. Men paret med 20 års åldersskillnad kommer fortsätta vara särbos. Nyheter24 har tagit reda på anledningen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, paret med den stora åldersskillnaden, befinner sig just nu i en härlig bebisbubbla. I slutet av oktober 2019 födde Nour parets första gemensamma barn – och lyckan verkar vara total över den nyfödda sonen: 

"Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade", skrev Nour i ett känslosamt Instagram-inlägg efter förlossningen. 

Bildkälla: Instagram / Nour El Refai

Särbos trots nyfött barn

Och den lilla familjen är långt ifrån konventionell. Med 20 år mellan Nour och Henrik Schyffert, ett par vuxna bonusbarn och en liten sladdis bryter El Refai-Schyffert mot flera familjenormer.

Det som verkar få folk mest fundersamma är dock parets boendesituation. Nour och Henrik lever nämligen särbos, trots den nyfödde sonen.

"Varför ändra på det?" 

För drygt sex år sedan blev Nour och Henrik Schyffert ihopparade av en gemensam vän över en middag. Där verkar gnistor uppstått då paret snabbt blev ihop.

Trots den stora kärleken har paret aldrig känt något behov av att bo ihop, tvärtom har de föredragit att ha sina egna krypin.

– Ingen av oss ser någon anledning att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, sa hon i en intervju till ETC tidigare i år.

Älskar Traneberg  

Nour har även varit öppen med att hon trivs väldigt bra i sin hyresrätt i Traneberg i Stockholm. Där har hon bott sedan hon var 18 år och lägenheten tycks ha blivit en trygg punkt för komikern.

– Så fort jag kommer över Tranebergsbron känner jag mig lugn, har hon tidigare sagt i en intervju med Expressen

Alltså, Nour och Henrik verkar helnöjda med sin boendesituation och den verkar inte ändras inom en snar framtid!

Läs även: Nour El Refais pik till följarna: "Bebis är under uppsikt"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.