Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför vill Nour El Refai inte flytta ihop med Henrik Schyffert

- 10/11/2019, 19:05

För drygt två veckor sedan välkomnade Nour El Refai och Henrik Schyffert lilla Sami till världen – parets första gemensamma barn. Ett annat beslut har dock fått många personer att klia sig i huvudet...

Nour El Refai och Henrik Schyffert befinner sig just nu i en härlig bebisbubbla. För drygt två veckor sedan födde Nour parets första gemensamma barn – och lyckan verkar vara total: 

"Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade", skrev Nour i ett känslosamt Instagram-inlägg efter förlossningen. 

Nour El Refai
Bildkälla: Instagram/nourbilder

Och den lilla familjen är långt ifrån konventionell. Med 20 års ålderskillnad mellan Nour och Henrik, ett par vuxna bonusbarn och en liten sladdis bryter El Refai-Schyffert mot flera familjenormer. 

Det som verkar få folk mest fundersamma är dock parets boendesituation. Nour och Henrik lever nämligen särbos, trots den nyfödde sonen.

"Varför ändra på det?" 

För drygt sex år sedan blev Nour och Henrik ihopparade av en gemensam vän över en middag. Där verkar gnistor uppstått då paret snabbt blev ihop.

Trots den stora kärleken har paret aldrig känt något behov av att bo ihop, tvärtom har de föredragit att ha sina egna krypin. 

– Ingen av oss ser någon anledning att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, sa hon i en intervju till ETC tidigare i år.

Älskar Traneberg  

Nour har även varit öppen med att hon trivs väldigt bra i sin hyresrätt i Traneberg i Stockholm. Där har hon bott sedan hon var 18 år och lägenheten tycks ha blivit en trygg punkt för komikern.

– Så fort jag kommer över Tranebergsbron känner jag mig lugn, har hon tidigare sagt i en intervju med Expressen

Alltså, Nour och Henrik verkar helnöjda med sin boendesituation och den verkar inte ändras inom en snar framtid!

Läs även: Nour El Refais pik till följarna: "Bebis är under uppsikt"