Margaux Dietz
Margaux Dietz är ny programledare för Hemliga beundrare. - Foto: Johnny Wohlin/NENT Group

Margaux Dietz nya toppjobb – tar över succéprogrammet

TV3:s succéserie Hemliga beundrare är tillbaka med en ny säsong – och ny programledare. Den som tar över rollen är ingen mindre än influencern Margaux Dietz.


Margaux Dietz, 29, är en folkkär influencer som delar med sig av sitt liv med sonen Arnold och pojkvännen Jacob Liebermann, 34, på sociala medier. 

Nu ska influencerprofilen anta sig en helt ny utmaning – nämligen som programledare för TV3:s Hemliga beundrare. 

"Min och Jacobs första dejt var en total katastrof"

I programmet följer vi modiga personer från hela Sverige som vågar avslöjar vad de känner för den de beundrat i hemlighet. 

– Som programledare hoppas jag att kunna peppa och ge goda råd till alla som är med och dejtar. Jag har ju själv varit på dejter i mitt liv och vet hur utlämnande det kan vara. Min och Jacobs första dejt var en total katastrof, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande. 

Margaux Dietz med pojkvännen Jacob Liebermann. Bildkälla: Stella pictures

"Ett stort fan av programmet"

Tidigare har vi sett Malin Gramer, 41, som programledare. Men för den femte säsongen, som kickar igång i början av nästa år, är det alltså Margaux Dietz som tar över i rutan. 

Dietz säger att hon är otroligt glad över uppdraget och är en trogen tittare sedan innan. 

– Jag är så otroligt glad över det – jag är ett stort fan av programmet och så imponerad av alla modiga personer som är med och dejtar. Det känns verkligen som att jag och Hemliga beundrare är gjorda för varandra! Nu laddar jag för den grymmaste säsongen någonsin, säger hon i pressmeddelandet.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann går igenom en väldigt tuff period i deras förhållande. Nyligen skrev influencern på sin blogg att paret ska bo isär. Läs mer om det här! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Hemliga beundrare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

3 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

idag 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.