Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Margaux Dietz kärleksbeslut – efter svåra tiden: "Ska bo isär"

- 05/11/2019, 15:35 -

Margaux Dietz och Jacob Liebermann går igenom en väldigt tuff period i deras förhållande. Nu skriver influencern på sin blogg att paret ska bo isär.

Influencerprofilen Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, har varit ett par i över sju års tid.

År 2017 föddes parets son Arnold. I april tidigare i år så "gifte" sig Margaux och Jacob – nyligen avslöjades det nämligen att paret inte är gifta rent juridiskt. Detta då deras vigselförrättare Ebba Busch Thor saknar vigselrätt.

Men relationen har varit stormig sedan dess. 

Svåra tiden

Margaux Dietz har tidigare skrivit om svackor mellan henne och Jacob Liebermann. Bildkälla: Malin Hoelstad/SvD/TT

Margaux skrev faktiskt redan förra sommaren om en svacka mellan henne och Jacob. 

"Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall", skrev hon i sin blogg då.

För ungefär en månad sedan gick Margaux på nytt ut i bloggen och berättade om problemen i relationen.

"Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter", skrev hon då.

Flyttar isär – på prov

Margaux skriver på sin blogg att paret ska bo isär under några dagar. Bildkälla: Stella Pictures

Och nu ser relationen verkligen ut att gå åt fel håll – detta efter att Margaux under måndagen skrivit att hon och pojkvännen ska bo isär under några dagar.

”Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar. Så för min del har det varit full fokus på Arnold de senaste dagarna och på att försöka må bra. Mina känslor går väldigt mycket upp och ner och jag känner att vi är inne i en ny fas. Men allt kommer bli bra, så det är ingen fara. Det är bara en jobbig period”, skriver hon i sin blogg

Läs mer: Margaux Dietz öppnar upp sig om sexuella övergreppet
Läs mer: Margaux Dietz giftermål godkänns inte – tack vare Ebba Busch Thor