Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar sexhemligheten: "Kollar nästan alltid"

- 12/11/2019, 15:07 -

Influencerprofilen Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge sparar inte på krutet när de svarar på fansens frågor om sex. En pikant fråga handlar om onani – och Bianca är inte blyg.

Det är i en frågestund på sin vlogg som Bianca Ingrosso, 24, och assistenten Lovisa Worge, 22, svarar på fansens frågor till duon. På Instagram har Biancas följare fått skicka in sina funderingar – och inget ämne tycks vara förbjudet.

Bianca avslöjar bland annat att hon har haft sex med 11 personer i sitt liv. En siffra som har varit oförändrad sedan våras.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Bildkälla: Stella Pictures.

En fråga handlar om hur många gånger de har haft sex på en och samma dag – då avslöjade Bianca att hon har legat hela åtta gånger på en och samma dag. Men dagen därpå var det inte lika nice...

– Jag kunde inte gå dagen efter. Nej men alltså jag var så svullen. Det var så ömt. Kissa – aaaaj!, sa Bianca under frågestunden.

"Mer nice med tjejporr"

Bianca och Lovisa tar sig ännu en sexfråga, och det handlar om vad de onanerar till. För Bianca Ingrosso är det porr som gäller.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso svarar på de intima sexfrågorna. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– Jag sätter nästan alltid på porr. Alltså typ tjejporr. Alla tjejer kollar på tjejporr. Varenda gång man pratar med nån tjej som vågar öppna upp sig med att dom kollar på porr, då säger alla i kör “tjejporr”. Men det är så mycket nicare, säger Bianca i vloggen.