Bianca Ingrosso svarar på onanifrågan
Bianca Ingrosso svarar på fansens sexfrågor. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso avslöjar sexhemligheten: "Kollar nästan alltid"

Influencerprofilen Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge sparar inte på krutet när de svarar på fansens frågor om sex. En pikant fråga handlar om onani – och Bianca är inte blyg.


Det är i en frågestund på sin vlogg som Bianca Ingrosso, 24, och assistenten Lovisa Worge, 22, svarar på fansens frågor till duon. På Instagram har Biancas följare fått skicka in sina funderingar – och inget ämne tycks vara förbjudet.

Bianca avslöjar bland annat att hon har haft sex med 11 personer i sitt liv. En siffra som har varit oförändrad sedan våras.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Bildkälla: Stella Pictures.

En fråga handlar om hur många gånger de har haft sex på en och samma dag – då avslöjade Bianca att hon har legat hela åtta gånger på en och samma dag. Men dagen därpå var det inte lika nice...

– Jag kunde inte gå dagen efter. Nej men alltså jag var så svullen. Det var så ömt. Kissa – aaaaj!, sa Bianca under frågestunden.

"Mer nice med tjejporr"

Bianca och Lovisa tar sig ännu en sexfråga, och det handlar om vad de onanerar till. För Bianca Ingrosso är det porr som gäller.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso svarar på de intima sexfrågorna. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– Jag sätter nästan alltid på porr. Alltså typ tjejporr. Alla tjejer kollar på tjejporr. Varenda gång man pratar med nån tjej som vågar öppna upp sig med att dom kollar på porr, då säger alla i kör “tjejporr”. Men det är så mycket nicare, säger Bianca i vloggen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".