Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Så många har jag legat med"

- 13/04/2019, 10:13

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf pratar en hel del sex i det senaste avsnittet av sin podcast "Har du sagt A får du säga B". Bianca avslöjar bland annat allt om sitt sämsta ligg – och berättar även hur många hon har haft sex med.

Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, gör succé med podacsten "Har du sagt A får du säga B" . 

I veckan har det varit fullt fokus på sex i podcasten, som har gästats av Klara Elvgren och Fanny Lyckman som har podden "Oss emellan".

Tidigare i veckan har Nyheter24 skrivit om Biancas sextips – hon påminde alla kvinnor om vikten av att göra knipövningar. För Bianca så fick hennes sexliv en rejäl skjuts av övningarna.

– Man sitter i skräddarställning 10 minuter varje morgon och kniper där nere. Men du ska kunna andas medan du kniper. Men det handlar om att träna upp musklerna där nere då man annars inte gör det så mycket. Du kan ha svårt för att komma av penetrationssex men det behöver varken bero på att man gör någonting fel – utan det är knipövningarna som är viktiga. Det blir såååån skillnad, berättade Bianca i podcasten.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca delade även med sig av mer privata detaljer – hon beskrev nämligen det sämsta ligget hon har haft. Bianca berättar att det var stelt eftersom den killen ville "dirigera" henne.

– Det var katastrof, konstaterar hon i podcasten.

I samma veva avslöjar Bianca hur många hon har legat med.

– 10, eller 11 eller 12, jag vet inte. Jag kommer inte ihåg en, eller jag vet inte om jag har legat med en. Jag minns att vi har hånglat och han har gått runt och sagt att vi har legat. Men jag menar alltså 11 personer in my life, säger Bianca.

Tidigare i veckan gick även dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson ut och avslöjade hur många hon rumlat runt i lakanen med. Mer om det kan du läsa här.