Bianca Ingrosso avslöjar hur många hon har haft sex med.
Bianca Ingrosso avslöjar hur många hon har legat med. - Foto: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso: "Så många har jag legat med"

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf pratar en hel del sex i det senaste avsnittet av sin podcast "Har du sagt A får du säga B". Bianca avslöjar bland annat allt om sitt sämsta ligg – och berättar även hur många hon har haft sex med.


Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, gör succé med podacsten "Har du sagt A får du säga B" . 

I veckan har det varit fullt fokus på sex i podcasten, som har gästats av Klara Elvgren och Fanny Lyckman som har podden "Oss emellan".

Tidigare i veckan har Nyheter24 skrivit om Biancas sextips – hon påminde alla kvinnor om vikten av att göra knipövningar. För Bianca så fick hennes sexliv en rejäl skjuts av övningarna.

– Man sitter i skräddarställning 10 minuter varje morgon och kniper där nere. Men du ska kunna andas medan du kniper. Men det handlar om att träna upp musklerna där nere då man annars inte gör det så mycket. Du kan ha svårt för att komma av penetrationssex men det behöver varken bero på att man gör någonting fel – utan det är knipövningarna som är viktiga. Det blir såååån skillnad, berättade Bianca i podcasten.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca delade även med sig av mer privata detaljer – hon beskrev nämligen det sämsta ligget hon har haft. Bianca berättar att det var stelt eftersom den killen ville "dirigera" henne.

– Det var katastrof, konstaterar hon i podcasten.

I samma veva avslöjar Bianca hur många hon har legat med.

– 10, eller 11 eller 12, jag vet inte. Jag kommer inte ihåg en, eller jag vet inte om jag har legat med en. Jag minns att vi har hånglat och han har gått runt och sagt att vi har legat. Men jag menar alltså 11 personer in my life, säger Bianca.

Tidigare i veckan gick även dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson ut och avslöjade hur många hon rumlat runt i lakanen med. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.