Hollywoods mest opererade kändisar
Hollywoods mest opererade kändisar

De är Hollywoods mest opererade kändisar

De är rika, berömda – och opererade. Här är Hollywoods mest opererade kändisar. Från Ariana Grande via Khloé Kardashian till Tom Cruise. Se stjärnornas före och efter-bilder här.


Att kändisar lägger sig under kniven för att förändra sitt utseende är inte något nytt. Att operera rumpan eller brösten större är lika vanligt för många kändisar som att köpa en kopp kaffe. 

Lite fillers i läpparna och Botox för att släta ut rynkor är även det något som majoriteten av kändisarna pysslar med.

Familjen Jenner-Kardashian är minst sagt pionjärer inom området, och i våras skrev Nyheter24 om de kosmetiska ingrepp de gjorde innan det var dags att inta Met-galan i New York.

Men de är långt ifrån ensamma – superstjärnor som Ariana Grande och Madonna har alla drastiskt förändrat sitt utseende, och skådespelare som Tom Cruise har även de uppmärksammats för sina ingrepp.

Här är Hollywoods mest opererade kändisar:


Artisten Ariana Grande, 26, har opererat näsan och lagt fillers i läpparna. Hon har även använt Botox för att höja ögonbrynen och lagt fillers i kindbenen.

Ariana Grande före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.
Ariana Grande efter sina operationer. Bildkälla: Stella Pictures.

Instagram-drottningen Kylie Jenner, 22, har opererat brösten och rumpan större. Hon har även lagt fillers i läpparna och kindbenen. För att öppna upp ögonen använder Kylie Botox.

Tro det eller ej, men det här är faktiskt Kylie Jenner innan sina många operationer. Bildkälla: Stella Pictures
Kylie Jenner efter operationerna. Bildkälla: Stella Pictures.

Dokusåpakändisen Heidi Montag, 33, såg vi i "The Hills" i mitten av 2000-talet. År 2009 blev hon rejält omskriven efter att ha genomgått 10 plastikoperationer på en och samma dag. Bland annat opererade hon brösten större, näsan mindre, reducerade hakans storlek, lyfte ögonbrynen och fettsög sig. 

Heidi Montag före sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures
Heidi Montag genomgick 10 operationer på en dag. Så här såg hon ut efteråt. Bildkälla: Stella Pictures.

Superstjärnan Madonna, 61, har gjort rejält med Botox och läppfillers. Hon ska även ha genomgått ett ansiktslyft. I våras opererade Madonna sin rumpa större.

Så här såg Madonna ut för mindre än 10 år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.
Madonna år 2019 och år 2016. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild, AP Photo/Kin Cheung/TT Bild

Khloé Kardashian, 35, har opererat rumpan och brösten större. Hon har även opererat näsan mindre och lagt fillers i läpparna och i käken. När fansen såg de första bilderna på Khloés nya näsa så blev de rejält chockade – många tyckte nämligen att hon liknade Michael Jackson.

Khloe Kardashian före sina många skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.
Khloe Kardashian efter näsoperation, gjorda läppar och Botox. Bildkälla: Divorce Sucks Podcast

Michael Jackson var inte bara “Kung av pop” – utan även kung av plastikoperationer. Under sin livstid hann han operera sin näsa flera gånger, genomgå ansiktslyft, operera hakan och lägga fillers lite varstans i ansiktet.

En väldigt ung Michael Jackson 1975. Bildkälla: Stella Pictures.
Michael Jackson efter sina många ingrepp. Bildkälla: AP Photo/Kevork Djansezian/TT Bild, Stella Pictures.

Rapstjärnan Lil Kim har bland annat implantat i kinderna och hakan. Hon har även opererat näsan mindre och läpparna större. Lil Kim har även blekt sin hud.

För Page Six berättade en kirurg att han tror att Lil Kim är beroende av plastikkirurgi.  

– Jag tycker att hon borde söka professionell hjälp, sa doktor Gary Breslow till tidningen.

Lil Kim år 2005. Bildkälla: AP Photo/Louis Lanzano/TT Bild
Lil Kim efter sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures.

Skådespelaren Tom Cruise, 57, är långt ifrån den mest opererade kändisen i Hollywood – men när han år 2016 intog röda mattan på en gala så var det många som hajade till. Detta då han visade upp ett väldigt slätt men samtidigt plufsigt ansikte, något som är vanligt vid för mycket fillers i ansiktet. Det rapporterades även om att Cruise skulle ha gjort ett ansiktslyft. 

Tom Cruise år 2010. Bildkälla: Stella Pictures.
Så här såg Tom Cruise ut sex år senare. Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.