Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso : "Mitt krav för att vara med i Paradise Hotel"

- 15/11/2019, 11:01 -

Bianca Ingrosso är ett av landets största Paradise Hotel-fans och har flertalet gånger sagt att hennes dröm är att vara ljudtekniker på hotellet. Men vad skulle hon egentligen kräva för att vara med?

Det finns få i det här landet som älskar Paradise Hotel lika mycket som Bianca Ingrosso, 24. Bianca har flertalet gånger berättat om sitt PH-intresse och att hon drömmer om att endera jobba som ljudtekniker, städare eller bartender på hotellet – enbart för att få veta allt smask. Men att vara med som deltagare eller programledare – det kommer aldrig att hända säger hon. 

I en intervju med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors i "Över bordet" berättar Bianca nu om vad det egentligen skulle krävas för att hon skulle vara med i Paradise Hotel. Och där spelar inte inte pengar in alls. 

Bianca gästar Tom och Petter. Bildkälla: Youtube

– Skulle du ställa upp för 10 miljoner?, frågar Petter. 

– Nej, svarar Bianca.

– Den är ju sjuuuuk. Inte ens som programledare, frågar Petter. 

– Nej svarar Bianca. 

Men vad är det då som skulle få henne att åka till Mexiko och checka in på lyxhotellet? Ja, allt annat än pengar i alla fall. 

– Om det inte filmades hade jag åkt imorgon. På direkten. Alltså ja ja ja, jag hade åkt utan tvekan, säger hon då. 

Personliga favoriten

Bianca har i år en personlig favorit som hon gått ut och försvarat i sina uttalanden. 

– Jag hoppas utan tvekan att Nina Glimsell vinner. Hon är så jävla äkta. Det där programmet går inte ut på att vara perfekt. Jag stör mig själv på folk som ska kritisera mitt beteende i Wahlgrens värld. Men ni följer en 24-7. Och tänk då i Paradise Hotel. Hon är hjärtekrossad, hon är bakfull hon är full... plus att hon är med sitt ex 24 timmar varje dygn, tänk dig själv..., säger hon i samma intervju. 

Se hela intervjun här.

Skulle du kunna ställa upp i Paradise Hotel?