Bianca Ingrosso: "Mitt krav för att vara med i Paradise Hotel"

Bianca Ingrosso är ett av landets största Paradise Hotel-fans och har flertalet gånger sagt att hennes dröm är att vara ljudtekniker på hotellet. Men vad skulle hon egentligen kräva för att vara med?


Det finns få i det här landet som älskar Paradise Hotel lika mycket som Bianca Ingrosso, 25. Bianca har flertalet gånger berättat om sitt PH-intresse och att hon drömmer om att endera jobba som ljudtekniker, städare eller bartender på hotellet – enbart för att få veta allt smask. Men att vara med som deltagare eller programledare – det kommer aldrig att hända säger hon. 

I en tidigare intervju med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors i "Över bordet" berättade Bianca om vad det egentligen skulle krävas för att hon skulle vara med i Paradise Hotel. Och där spelar inte inte pengar in alls. 

Bianca gästar Tom och Petter. Bildkälla: Youtube

– Skulle du ställa upp för 10 miljoner?, frågar Petter. 

– Nej, svarar Bianca.

– Den är ju sjuuuuk. Inte ens som programledare, frågar Petter. 

– Nej svarar Bianca. 

Men vad är det då som skulle få henne att åka till Mexiko och checka in på lyxhotellet? Ja, allt annat än pengar i alla fall. 

– Om det inte filmades hade jag åkt imorgon. På direkten. Alltså ja ja ja, jag hade åkt utan tvekan, säger hon då. 

Personliga favoriten

Genom årens gång har Bianca sett en rad olika säsonger av PH. Men hon står fast vid att hon har en favorit i rutan.

– Jag tycker Nina Glimsell gör bra tv. Hon är så jävla äkta. Det där programmet går inte ut på att vara perfekt. Jag stör mig själv på folk som ska kritisera mitt beteende i Wahlgrens värld. Men ni följer en 24-7. Och tänk då i Paradise Hotel. Hon är hjärtekrossad, hon är bakfull hon är full... plus att hon är med sitt ex 24 timmar varje dygn, tänk dig själv..., säger hon i samma intervju. 

Se hela intervjun här.

Paradise Hotel fortfarande pausat

Det var i april 2021 som Paradise Hotel pausades mitt i säsongen. Produktionen valde sedan att plocka ned alla tidigare säsonger från streamingtjänsten Viafree. 

Detta efter ett beslut från Nordic Entertainment Group som fått informationen om anklagelserna om övergrepp. Nyheter24 har skrivit om övergreppen där Toby Johnson, 21, utsatt deltagarna Annie Dahlberg, 24, och Jennifer Paatere, 23, för sexuellt övergrepp och ofredande.

Det hela resulterade även i att en redan inspelad säsong inte fick sändas. 

Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna ställa upp i Paradise Hotel?
Tack för din röst!