Paolo Roberto och flickvännen Elin Härkönen
Paolo Roberto berättar om flickvännen Elin Härkönen

Paolo Roberto om förhållandet med Elin: "Killar kallas snuskjävel" 

Det är i en intervju med RIX MorronZoo med Laila Bagge och Roger Nordin som Paolo Roberto öppnar upp sig om sin nya kärlek. Hon heter Elin Härkönen och är 25 år gammal. Just snacket om åldersskillnaden är något som Paolo har tröttnat på.


Redan i mars skrev Nyheter24 om att Paolo Roberto, 50, har hittat kärleken i gymnasten och den tidigare elitryttaren Elin Härkönen, 25. Men det kom att dröja fram tills nu i november innan paret officiellt gick ut med att de var ihop.

Tidigare i veckan gästade Paolo RIX MorronZoo med Laila Bagge och Roger Nordin. Pastakungen Paolo fick då ett gäng frågor från kanalens lyssnare. Många handlade om hans nya kärlek.

Paolo Roberto berättar nu om kärleken till flickvännen Elin. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

Paolo berättar bland annat att han och Elin har varit ihop i ett års tid men att de väntade med att gå ut med det för att undvika löpsedlar.

Elin Härkönen är Paolos nya kärlek. Bildkälla: Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

"Hon är en fantastisk människa"

– Ibland vill man ju ha något för sig själv och kärlek är ju det finaste man har i livet och man vill inte att någon ska komma in med sina smutsiga skor i det där, säger Paolo och fortsätter:

– Vi är lyckliga och hon är en fantastisk människa. Det finns ingen gladare och med mer positiv än vad hon har, berättar Paolo.

På Instagram visar Elin och Paolo sin kärlek. Bildkälla: Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

Laila berättar att hon bara blir glad när fler par med stora åldersskillnader träder fram – en liten hint till sitt egna förhållande med Korosh Kananian, 29.

– Men det är skillnad med tjej som träffar ung kille och en kille som träffar en yngre tjej. Du är liksom “girl power” och kille är “snuskjävel” liksom. Och det är alltid sådär. Hur fan kan kärlek vara fel, säger Paolo.

Hör mer av intervjun i klippet ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!