Millie-Bobby-Brown-far-kritik-for-sin-kladsel
Millie Bobby Brown får kritik för sin klädsel - Foto: Instagram/MillieBobbyBrown, Richard Shotwell/AP

Millie Bobby Brown kritiseras för klädval – slår tillbaka

"Stranger things"-skådisen Millie Bobby Brown slog igenom när hon bara var 12 år gammal. Idag är hon 15 och hennes stil har förändrats rejält – något som inte uppskattas av alla.


Millie Bobby Brown, 15, tog världen med storm när hon dök upp i tv-rutan med Netflix-serien "Stranger things". 

Sedan dess har hon blivit äldre och enligt egen utsago även experimenterat med en hel del olika klädstilar. 

Men inte alla gillar vad de ser – tvärtom har vissa fans kritiserat Millie för att klä sig för "avklätt" och "sexigt". Kritik som Millie nu besvarar med en bitsk kommentar. 

Bildkälla: Instagram/milliebobbybrown

Vill bära mer figursydda kläder 

I en intervju med Harper's Bazaar berättar skådisen att både journalister och fans har haft åsikter om hennes kläder. Främst handlar kritiken om att hon skulle klä sig för "vuxet" eller att hon försöker vara "sexig". 

Millie själv ser dock inget fel i detta. Tvärtom säger hon att hon faktiskt håller på att bli vuxen, och klär sig därefter. 

– Jag vill verkligen ha mer figursydda kläder nu. Jag känner att jag är på väg att bli någon nu, bli en kvinna, och jag vill visa det, säger hon i intervjun.

Bildkälla: Charles Sykes/AP

Men inte alla vill se Millie i "figursydda kläder". Den senaste tiden har sura röster även höjts på stjärnans Instagram, och ännu en gång är stilen i fokus.

Svarar syrligt 

Det är speciellt en bild som har fått flera fans att skriva ilskna kommentarer. På bilden har Millie på sig en svart topp och en jeanskjol – något som flera tyckte var över gränsen.

"Du har förändrats. Jag trodde du skulle vara annorlunda, och inte som alla tjejer med korta shorts och kjolar. Ta tillbaka den gamla goda Millie", lyder en kommentar.

Bildkälla: Instagram/milliebobbybrown
Bildkälla: Instagram/milliebobbybrown

Men Millie är inte den som lägger sig platt. I ett bitskt svar står hon upp för sig själv – och sin rätt till att förändras. 

"Jag är ganska säker på att du antingen är en tonåring eller har varit en tonåring och har gått igenom den bergochdalbanan av förändringar och olika stilar. Tack men jag klarar mig!" svarade hon. 

Läs även: 10 saker du inte visste om Millie Bobby Brown

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du Millie klär sig för vuxet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.