Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om att strunta i nya lagen: "Ingen idiot" 

- 18/11/2019, 14:31 -

Det är i sin nya vlogg som Bianca Ingrosso bemöter sina fans impopulära åsikter – och en av dom handlar om rökning.

Det är i sin senaste vlogg som Bianca Ingrosso, 24, läser upp och bemöter sina fans impopulära åsikter. Det är verkligen högt och lågt – det handlar bland annat om allt från att hata sushi, vara trött på "pk-Sverige" till huruvida karaktären Chuck Bass i "Gossip Girl" är snygg eller inte.

En av de åsikter som Bianca har fått in handlar om de rökare som struntar i det nya rökförbudet.

“Jag tycker att dom är ignoranta egoister som inte har respekt för andra”, tycker personen som skrivit in. Men Bianca håller inte med.

– Jag kan säga såhär. Jag feströker ju. Jag uppmanar absolut inte till rökning. Alltså nej. Att röka är varken coolt eller bra för hälsan, säger Bianca i sin vlogg.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar att hon själv feströker men att det inte är något som hon rekommenderar. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Om jag struntar i den lagen..."

Hon berättar att hon bara röker om det inte är några barn eller äldre personer i närheten. Om någon ber henne släcka sin cigg så gör hon det.

– Och nu röker jag ju bara på platser där man får röka när jag feströker, säger Bianca.

Men när det kommer till den nya lagen så håller Bianca däremot inte helt med.

– Om jag struntar i den lagen, går på gatan, det är ingen där, jag fimpar min cigg på ett ställe där den ska fimpas…Bara för att det är en lag så betyder inte det att man är en ignorant idiot för att man inte följer lagen – om det inte stör någon och om ingen är i närheten – nah, säger Bianca.

Tidigare har Bianca kritiserats för att hon röker – mer om det kan du läsa här.

Håller du med Bianca?