Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip om svåra tiden: "Det går inte att leva så"

- 18/11/2019, 18:44 -

Efter de många skandalerna så väljer nu Isabella Löwengrip att lägga om sitt liv. En del i planen är att lämna Lidingö för att istället bo i stan. Detta då hon inte har känt sig trygg i sitt tidigare hem.

I november förra året flyttade Isabella Löwengrip, 29, in i sitt drömhus på Lidingö. En enorm 30-miljoners villa kom att bli hennes hem – men det var bara ett problem. Det kändes aldrig riktigt som hemma.

Löwengrip har nu sålt huset till en familj och det är planerat att Isabella och hennes barn Sally och Gillis ska flytta ut våren 2020. 

Efter Löwengrips många skandaler med bland annat fejkad statistik och missnöjda samarbetspartners  så ska hon nu flytta in till stan. I sin blogg berättar hon om vad sitt stora misstag.

"Det största felet gjorde jag själv", skriver hon.

Detta då hon filmade och visade upp huset på sin Instagram. Något som gjorde att det hela kändes som en kuliss. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har sålt sin miljonvilla på Lidingö. Nu ska hon flytta in till stan igen. Bildkälla: Stella Pictures

"Hatet som finns där ute är så stort" 

Under året har Isabella även blivit utsatt för två olika stalkers som har terroriserat henne. Nu längtar hon till ett liv i stan – och berättar även om sin nya plan för att kunna leva mer privat.

"Jag ser fram emot att flytta in till stan och en tryggare tillvaro. Jag kommer inte att vara skriven på min adress eller visa upp hela hemmet såsom jag har gjort tidigare. Det misstaget gör jag inte om igen. Det tär för mycket av mig. Jag behöver ha en privat tillvaro", skriver Isabella.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip längtar efter ett liv i stan. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar även att hon tvingats lägga mycket pengar och energi på säkerhet.

"Hatet som finns där ute är för stort. Majoriteten av alla gånger jag har kommit hem under året när det är mörkt har jag behövt en vakt med mig. Det går inte att leva så, jag vill inte leva så heller", skriver Isabella i sin blogg.