Isabella Löwengrip berättar om skönhetsingreppet.
Isabella Löwengrip berättar om skönhetsbehandlingen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip om nya skönhetsingreppet: "Därför gör jag det"

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip har genom åren berättat om sina hudproblem med både acne och ärr. Nu visar hon vad hon gör för att behandla ansiktet.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har alltid varit öppen med sin akne. År 2016 skrev hon i sin blogg om de många åren med aknen.

Hon berättade bland annat att hennes självbild släpade efter, och varje gång hon kollade sig själv i spegeln så var hon beredd på att se både röda bölder och ärr. 

"Det var verkligen inte kul alls med hudproblem men ska man försöka se något positivt i det så var det den bästa träningen för att öva upp min självkänsla och acceptans för att jag var vacker ändå", skrev Isabella i sin blogg då.

Hon berättade då att hon hade akne från 12-års åldern men att det mesta försvann med åldern. Själv trodde hon att det berodde på hennes hormoner då var mer i balans.

Isabella Löwengrip har själv berättat hur hennes akne har försvunnit med åren. Bildkälla: Stella Pictures.

Alla som någon gång drabbats av akne vet att finnarna kan lämna ärr efter sig. Ärr som kan ta väldigt lång tid att bli kvitt. För Isabella har lösningen blivit att göra så kallad microneedling.

Behandlingen går ut på att det sticks tunna nålar i huden som sedan stimulerar kollagenbildningen i huden. På sin Instagram Story visade Isabella under dagen hur hon unnade sig behandlingen på ett spa i centrala Stockholm.

"Gör microneedling på mina gamla akne-ärr", skrev hon till klippet.

Isabella Löwengrip har gjort microneedling. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur även Isabellas branschkollega Bianca Ingrosso även hon gör behandlingen. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.