Onsdag 14 Apr
Stockholm

Bianca Ingrosso visar nya utseendet: "Gud så jag har lyxat" 

Bianca Ingrossos skönhetsförändring
Bianca Ingrosso visar sin nya höstlook. Foto: Stella Pictures, Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso unnade sig lite vardagslyx – med ett låååångt besök på en skönhetssalong i Stockholm. "Gud så jag har lyxat", säger Bianca och visar upp förändringen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerprofilen och tv-stjärnan Bianca Ingrosso, 24, föddes in i rampljuset. Sedan hon var liten har hon synts på premiärer och tillställningar med sin mamma Pernilla Wahlgren, 51.

Självklart har Biancas yttre förändrats sedan hon tog sina första stapplande steg på röda mattan. Som tonåring såg vi henne oftast i mörkt brunt hår, men de senare åren har hon satsat på en ljusare nyans.

Bianca Ingrosso
Så här såg Bianca Ingrosso ut år 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Gör fillers i ansiktet 

Dessutom har Bianca berättat om de skönhetsingrepp hon gör då och då. Bianca gör bland annat fillers i läpparna och under ögonen. Nyligen avslöjade Bianca att hon fyllt på läpparna kort innan hon skulle fotograferas under en pressdag för "Wahlgrens värld".

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso visar upp resultatet efter att hon lagt fillers under ögonen. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Då Bianca var svullen så hade hon svårt att le stort och höll för munnen när det vankades fotografering, skrev Aftonbladet. När Aftonbladets utsände frågade varför hon inte kunde le stort så svarade Bianca:

– Jag har ju fyllt på mina läppar igen så de är svullna och då skäms jag, sa Bianca.

Nytt utseende till hösten

Nu lagom till att hösten är här så kände Bianca för en uppfräschning. Under tisdagen hade Bianca en helkväll i lyxens tecken – det blev både pedikyr, ansiktsbehandling i form av microneedling och en ny hårfärg.

På Instagram Story visade Bianca upp sin nya look – och det är verkligen så snyggt!

Se Biancas förändring i klippet ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela