Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña och Erika Lindberg vann Paradise Hotel 2019

- 20/11/2019, 22:57 -

Vinnarna av Paradise Hotel blev Marcelo Peña och Erika Lindberg. Men det hela slutade med att kulan sulades i marken på 500 000 kronor.

Det var under onsdagen som finalen av Paradise Hotel gick av stapeln och spänningen var olidlig ända in i slutet. Det som såg ut att bli en vinst för Adam Linárd och Helen Ablatova vände snabbt när sista deltagaren, Fredrik "Fimpen" Olsson, fick lägga sin röst och vinnarna blev till allas förvåning Marcelo Peña och Erica Lindberg.

Men det slutade inte där. 

Erica och Marcelo hade lovat varandra att inte kasta kulan – utan att dela på pengarna – vilket Erica dyrt och heligt litade på.

– Jag tror att vår vänskap betyder mer än pengar. Och vi har ju tänkt att träffas i Stockholm också, sa Erica i sista finalprogrammet. 

Men det hela slutade med en krasch rakt ned i backen. 

Erica Lindberg
En besviken Erica under finalen. Bildkälla: Viafree

Under den nervdrypande kulceremonin kastade Marcelo kulan i marken på 500 000 kronor vilket betyder att han blev ensam om att få lägga vantarna på kosingen. Och Erica lämnades kvar chockad och utan ett enda korvöre.

– Det känns tråkigt. Jag gillar verkligen Marcelo så jag trodde verkligen att jag kunde lita på honom. Men jag får skylla mig själv. Jag skulle ha lyssnat på Nina. Men nu behöver jag inte gå och bli kär i honom sen, sa Erica på finalen. 

Varför Fimpen valde att ställde sig bakom Erica och Marcelo kan du läsa mer om här.

Och huruvida Marcelo har delat pengarna med Jesper eller inte kan du läsa här.

Paradise Hotel-final
Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree