Tisdag 19 Okt
Stockholm

Nina Glimsells ord till Marcelo Peña efter kulkastningen

Vinnarna av Paradise Hotel blev Marcelo Peña och Erika Lindberg. Men det hela slutade med att kulan sulades i marken på 500 000 kronor. Efteråt tröstade Marcelo sin spelpartner, men då hade Nina Glimsell sitt att säga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under onsdagen som finalen av Paradise Hotel gick av stapeln och spänningen var olidlig ända in i slutet. Efter en riktig rysar-ceremoni vann Marcelo Peña och Erica Lindberg.

Men det slutade inte där. 

Erica och Marcelo hade lovat varandra att inte kasta kulan – utan att dela på pengarna – vilket Erica dyrt och heligt litade på.

– Jag tror att vår vänskap betyder mer än pengar. Och vi har ju tänkt att träffas i Stockholm också, sa Erica i sista finalprogrammet. Men det hela slutade med en krasch rakt ned i backen. 

En besviken Erica ville inte krama om Marcelo. Bildkälla: Viafree

Efter att kulan krossats på 500 000 kronor av Marcelo så var det en besviken Erica som firade med sina vänner. Under finalens slutskede ville Marcelo krama om sin före detta partner. 

Men det fick Marcelos ex-flickvän Nina Glimsell att se rött. Under profilernas relation ansåg nämligen inte nina att hon själv fått samma fina behandling av Marcelo som Erica fick. Detta berättar Marcelo i Paradise hotel-podden med Anna Pankova och Kristian Täljeblad. 

– Jag grät ju när kamerorna stängdes av. Produktionen packade ihop och drog därifrån och kvar var en gråtandes Erica jag försökte trösta. Då kom Nina och sa 'du går inte och tröstar den där tjejen, du har aldrig någonsin tröstat mig när jag varit så ledsen', Men jag hade ju kastat en kula och så vidare.. nej men det var tufft, berättar Marcelo. 

Hur var finalfesten då?, frågar Anna.

–Nej sådär. Jag hängde med Erica på rummet i tre timmar, så grät jag. Men idag ångrar jag mig inte så klart, säger Marcelo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela