Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Penny Parnevik om livet som mamma: "Jag hatar det här"

- 23/11/2019, 22:37

När Penny Parnevik gästar podcasten "Bebiskaos" öppnar hon upp sig om de utmaningar hon stått inför som mamma, med allt för lite sömn och en amning som inte vill fungera som vanligt, vilket har tärt på både henne och sin relation med Douglas Murray.

Penny Parnevik är en av de som under sommaren fick barn.

Pappan till lilla Atticus är Douglas Murray och Penny har sedan dess varit helt ärlig med sina följare om livet som mamma.

Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik
Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

Problem med amningen

När hon dock gästar podcasten "Babykaos" förklarar hon att ammandet har varit något som tärt på henne.

– Jag bröt ihop, det var typ femte dagen hemma. Douglas var så snäll, han tog ju Atticus och förberedde honom för amningen varje gång. Bytte blöja, fixade och väckte mig enbart för amningen, förklarar Penny i podden.

Douglas med lilla Atticus. Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik
Douglas med lilla Atticus. Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

"Jag hatar det här"

Men det var en kväll när hon låg och sov, blev hon väckt av Douglas som sade att det var dags att amma eftersom bebisen var hungrig.

– Jag bröt ihop och bara "jag vill inte göra det här". Jag bara grät, grät och grät och bara "jag hatar det här", berättar hon ärligt i avsnittet.

Jobbar på relationen

Efter att deras relation påverkats av Pennys förändrade humör, så valde hon att sluta amma helt, då hon inte känt igen sig själv eller sitt humör, skriver Expressen.

Paret jobbar på att finna gnistan igen, och vi hoppas innerligt på att de gör det!