Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilia Wahlunds nya avslöjande om Marcelo Peña

- 25/11/2019, 16:34 -

Det är ännu något oklart huruvida Marcelo Peña och Emilia Wahlund är tillsammans eller inte. Detta då de säger olika saker om sin relation. Men enligt Emilia så är allt på det torra.

Vi har minst sagt fått se mycket av Marcelo Peña, 29, i tv-rutan under hösten. I rutan har vi sett honom charma tjej efter tjej i årets Paradise Hotel – men utanför lyxhotellet så syns han mest bara hänga med en tjej.

På en pressträff öppnade Marcelo upp sig för Nyheter24 om relationen med Emilia Wahlund, som är den han har synts med flitigt den senaste tiden. Han berättar att de träffades ganska snabbt efter att han kom hem från inspelningen. 

– Det kanske var lite för fort. Vi har dejtat till och från. Det känns bra, hon är en grym tjej. Men vi har båda valt att inte låsa oss, sa Peña till Nyheter24 då.

Men enligt Emilia så är profilerna i ett fast förhållande som är långt ifrån "öppet". 

"Aldrig" svarade Emilia på frågan. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

På sin Instagram har hon titt som tätt frågestunder där hon besvarar följarnas frågor om hon och Marcelo – och enligt henne är de ett par. 

Nu har Emilia även berättat att hon bor hos Marcelo och är skriven på hans adress. 

Emilia bor nu tillsammans med Marcelo i Stockholm. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

VARIT ETT FAN AV HONOM SEN HON VAR 12 ÅR

Bloggbevakning nosade nyligen upp att Emilia har följt Marcelo på sociala medier sen lång tid tillbaka. Nyligen bekräftar han att Emilia var ett stort fan redan när hon var tolv år. 

Första gången Marcelo och Emilia träffades var hon 12 år. Bildkälla: Bloggbevakning.se

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, berättade Marcelo. 

Läs mer om det här.