Annica Englund har flyttat till Kanada
Annica Englund har flyttat till kärleken i Kanada - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så bor Annica Englund och svenska hockeystjärnan i Kanada

Influencerprofilen Annica Englund och hennes svenska pojkvän som är hockeystjärna lever ett riktigt drömliv i Kanada. Trots kylan så verkar de onekligen ha hittat hem – se parets snygga hus här.


Influencerprofilen och den tidigare "Big brother"-deltagaren Annica Englund, 29, flyttade nyligen till staden Calgary i Kanada. Anledningen till att hon lämnade Sverige är nämligen att Annica har träffat sitt livs stora kärlek.

Annicas pojkvän är en 24-årig hockeyspelare, och han spelar i ett NHL-lag. Det går riktigt bra för den svenska hockeyhunken – tidigare har Nyheter24 skrivit om hans rejäla miljonlön.

Annica var tidigare ihop med dokusåpaprofilen Marcelo Pena, men i sin nya relation har Annica nu alltså tagit beslutet att inte visa sin nya kärlek i sociala medier.

"Så jäkla lycklig!"

Annica och hennes pojkvän är relativt nyinflyttade och de trivs bra i Calgary. I en intervju berättade nyligen Annicas pojkvän att de fortfarande väntar på lite möbler och att det är mycket att fixa i ett hus, trots att det är byggt för bara två år sedan.

På Instagram berättade Annica att första veckan var lite tuff eftersom det var svårt att hitta "sin plats" och att hon inte visste hur saker och ting funkade. Men efter bara några dagar sedan så kände sig Annica som hemma.

"Jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör nu! Nu känner jag sådan ro i själen och är så jäkla lycklig över min familj!", skrev Annica på Instagram nyligen.

Är du också nyfiken på att se hur paret bor? Se mer i klippet ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!