Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paulina "Paow" Danielsson: "Jag är redo att träffa någon" 

- 28/11/2019, 17:07

Efter en längre period som singelpingla är nu Paulina "Paow" Danielsson sugen på att stadga sig. – Jag känner mig faktiskt redo att träffa någon, att våga öppna upp mig, skriver Paow.

Dokusåpaprofilen och bloggaren Paulina "Paow" Danielsson, 26, har under sina år i rampljuset haft flera omskrivna förhållanden. 

Några av dem har varit destruktiva och Paow har tidigare berättat om hur hon har blivit misshandlad av en tidigare pojkvän. Det har givetvis satt djupa spår. I sin blogg berättade hon om vad det var som fick henne att lämna en våldsam relation.

"Drack mig stupfull för att jag visste vad som skulle hända när jag kom hem. Och jag hade rätt, jag hinner inte ens komma innanför dörren innan han sparkar in mig i elementet, sliter ner mig på golvet och dunkar mitt huvud in i väggen. Han släpar mig över hallgolvet och slår mig i ansiktet. Det var första gången jag berättade för mina vänner att han brukade slå mig", skrev hon då.

Paow
Paulina "Paow" Danielsson har tidigare berättat om sina destruktiva relationer. Bildkälla: Stella Pictures.

"Redo att träffa någon"

Men efter en längre tid som singel så är Paow nu redo att gå in i ett förhållande igen, något som hon berättar om i sin blogg.

"För första gången på länge känner jag att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att ha en relation", skriver Paow och fortsätter:

"Jag menar bara att jag faktiskt känner mig redo att träffa någon, att våga öppna upp mig. För jag vet om att alla killar är inte kvinnomisshandlare som försöker kontrollera varje steg du tar", skriver hon vidare.

Om Paow har siktet inställt på en speciell person berättar hon däremot inte.